GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεϊμαράκης: Οι κανόνες δεν παραβιάζονται...

"Η κυβέρνηση έχει τη νομοθετική πρωτοβουλία. Ο κανονισμός τηρείται απολύτως, με ευλάβεια και νομίζω ότι οι κοινοβουλευτικοί κανόνες ...

"Η κυβέρνηση έχει τη νομοθετική πρωτοβουλία. Ο κανονισμός τηρείται απολύτως, με ευλάβεια και νομίζω ότι οι κοινοβουλευτικοί κανόνες δεν παραβιάζονται" δήλωσε ο  πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης από την Επίδαυρο που βρέθηκε για τον εορτασμό της 191ης επετείου της Α΄ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων, απαντώντας σε ερώτηση για το αν δημιουργείται πρόβλημα με πολλές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που επικυρώνει η Βουλή.
"Από ΄κει και πέρα αν κάποιες πολιτικές παρατάξεις ή κάποιοι συνάδελφοι πιστεύουν ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να δώσει περισσότερο χρόνο στη συζήτηση αυτών των νομοσχεδίων είναι θέμα προσωπικό και όχι παραβίασης του κανονισμού", είπε ο κ. Μεϊμαράκης.
Σχετικά με τη «λίστα Λαγκάρντ» και πόσες κάλπες θα τοποθετηθούν στη Βουλή, ανέφερε ότι αυτό θα το αποφασίσει η διάσκεψη των προέδρων την Τρίτη και πρόσθεσε ότι από τις συνεννοήσεις που έχει κάνει με τα κόμματα πιστεύει ότι στο τέλος θα ομοφωνήσουν.
Ερωτηθείς για το αν πρέπει, στο πλαίσιο ανάκτησης της αξιοπιστίας των πολιτικών και του πολιτικού συστήματος, να τοποθετηθούν τόσες κάλπες όσες και οι προτεινόμενοι από τα κόμματα, υπογράμμισε ότι «η συζήτηση προκύπτει γιατί ο κανονισμός δεν είναι απολύτως σαφής. Εάν ήταν σαφής δεν θα είχαμε ζήτημα, γι' αυτό ακριβώς συγκάλεσα τη διάσκεψη των προέδρων, που είναι το ανώτατο όργανο, θα ζητήσω και τη γνώμη της επιστημονικής επιτροπής της Βουλής και πιστεύω ότι μέσα από τις συζητήσεις που έχω κάνει θα πετύχουμε ομόφωνη απόφαση, τέτοια που δεν θα αμφισβητείται τίποτα, ούτε το αποτέλεσμα, ούτε η διαδικασία».
Τέλος, για την ανάγκη αλλαγής του νόμου περί ευθύνης υπουργών, ο πρόεδρος της Βουλής τόνισε: «Νομίζω πως είναι ομόφωνη αντίληψη ότι απαιτούνται να γίνουν αλλαγές και πιστεύω ότι μέσα από τον δημόσιο διάλογο θα πετύχουμε την καλύτερη δυνατή συνεννόηση έτσι ώστε να είναι μια διάταξη που να εκφράζει όλους».

6 σχόλια

  1. Τον Βαγγέλα ...τον κένταυρον...τον εχουν εκεί για να μας σπάει τα νεύρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 2012 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά του. Με τη βοήθεια του Αλέξη Τσίπρα που τον προτίμησε ώστε να χαράξουν μαζί τη νέα επικοινωνιακή τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Σκουρλέτης, απο περιθωριακό Μαοϊκό
    (ακροαριστερίστικο παράσιτο)
    έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό και παρότι δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής, καταφέρνει να τραβά πάνω του συχνά τα φώτα της δημοσιότητας.

    AΡΚΕΤΑ ΠΙΑ.

    ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ
    σούργελου ΣΑΝ ΗΘΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑ.

    Πια δεν υπάρχουν κουκουλοφόροι
    και ανώνυμοι...ΕΙΝΑΙ όλοι γνωστοί και το φωνάζουν...κάθε μέρα και ώρα
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ MARFIN.

    Για να μην θρηνούσουμε και άλλες έγγυες και μωρά παιδιά και αθώους νεκρούς.++++
    ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ Σύριζα ΤΩΡΑ.

    και Προανακρική ΤΩΡΑ
    για το Τσίπρα
    και τα Εγκληματικά ..ρεμάλια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΓΓΕΛΑ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΓΓΕΛΑ, ψάξτε καλά να βρείτε τους φοροφυγάδες.
    Πες μου όμως ποιά κατηγορία ελλήνων φορολογούνται για το 20%
    των εισοδημάτων τους μόνο?

    Ένας Συνταξιούχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν παραβιαζωντε κανονες,Κε. Προεδρε ως χιουμορ το δεχωμε,αλιως θα θυμοσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση