GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ- Βενιζέλος:Έλλειψη πολιτικής ο Τσίπρας...

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα για το ταξίδι του στη Γερμανία, εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στην ομιλία του στην...

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα για το ταξίδι του στη Γερμανία, εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στην ομιλία του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.
«Αύριο λήγει και τυπικά η απόπειρα του ρεσάλτο του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στην αυριανή συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τη "λίστα Λαγκάρντ", προσθέτοντας ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς δεν διδάσκονται τίποτα, είναι αμετανόητοι».
«Η απέναντι πλευρά συνομωσιολογεί, παραπλανεί το λαό με ψέματα για απώλεια εθνικής κυριαρχίας», υπογράμμισε.
Σχολιάζοντας τις επαφές του Αλέξη Τσίπρα με την ηγεσία της Γερμανίας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε: «Τι πήγε να κάνει ο κ. Τσίπρας στη Γερμανία; Να βοηθήσει στην εθνική προσπάθεια; Πήγε να βλάψει τη χώρα; Ή απλά για δημόσιες σχέσεις;».
Και πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας λέει ότι πήγε στη Γερμανία για να "διεθνοποιήσει" το ήδη διεθνοποιημένο ελληνικό πρόβλημα. Απόλυτη έλλειψη πολιτικής». Παράλληλα, χαρακτήρισε «θετική» την κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να θέσει κατά τη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια, το θέμα της βίας.

Δείτε απόσπασμα της ομιλίας του Ευάγγελου Βενιζέλου από την ΕΤ1




5 σχόλια

  1. Τι λέει το ΑΓΕΛΑΔΟΜΟΥΣΧΑΡΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΤΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΕ ΧΑΡΑΤΣΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΩΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ Η ΝΔ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΥΝΗΓΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΛΗΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Πασοκ ειναι μονο ο χοτρος,ο Σκανδαλιδης,ο αδιαβαστος και ο Κεκερογλου..γιατι απο ψυφοφορου δεν υπαρχει κουκουστι που λεν στο χωριο μου..εστι αναγκαστικα θα γινουν ολοι σαμαρικοι οταν με το καλο γινει ο νεος πολιτικος φορέας..

    ΧΑΙ ΧΙΤΛΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σύστημα σας θα καταρρεύσει μόνο του ,όχι από τους “βουλευτές” ούτε από τους “επαναστάτες”.

    Θα σκάσει ,όπως η ΕΣΣΔ.! Ολα είναι φούσκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση