GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι μονόδρομος η υποταγή..

Συνεχίζεται η "μάχη" των ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης βρίσκεται η συ...

Συνεχίζεται η "μάχη" των ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης βρίσκεται η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Deutsche  Welle.
"Ο κ. Κεδίκογλου αδυνατεί να κατανοήσει ότι μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση στην Ελλάδα που θα διαπραγματευτεί στο εξωτερικό για τα συμφέροντα της χώρας, σε πλήρη αντιπαράθεση με την πολιτική της λιτότητας, που εξαθλιώνει τους ευρωπαϊκούς λαούς και αποδομεί την Ευρώπη", απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου ο οποίος σε δήλωσή του τόνισε ότι είναι "δύσκολο ακόμα και στον τελευταίο Έλληνα να παρακολουθήσει τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ Τσίπρα και την μετάλλαξη του κόμματός του σε ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού και συνιστώσα εξωτερικού".
"Δεν είναι μονόδρομος ούτε η υποταγή στους δανειστές, ούτε τα μνημόνια της χρεωκοπίας. Αυτό που απαιτείται είναι η ανατροπή της ασκούμενης πολιτικής σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, η επαναθεμελίωση της Ευρώπης σε νέες βάσεις κοινωνικής συνοχής, ανάπτυξης και δημοκρατίας, στον αντίποδα της οικοδόμησης της δικτατορίας των αγορών πάνω στα κοινωνικά ερείπια", σημειώνει στην απάντησή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

3 σχόλια

  1. ΣΥΡΙΖΑ σε παραλήρημα μίσους: "Τις βόμβες τις βάζει η ...ακροδεξιά... μπορεί να τις βάζει κι ο Σαμαράς"..


    Πανικόβλητος ο ΣΥΡΙΖΑ του μίσους, από την ενόχληση ολόκληρης της κοινωνίας για το αγκάλιασμα κάθε ακροαριστερού φασίστα, εξέδωσε ανακοίνωση, που εκτός από την συνήθη εμφυλιοπολεμική, γεμάτη μίσος για τους άλλους ρητορεία, αυτή τη φορά έχει και χιούμορ, αφού αποδίδει την επίθεση στο σπίτι του αδερφού του Σίμου Κεδίκογλου, έργο ..."ακροδεξιάς".

    Καλά που δεν είπαν ότι...τις μολότωφ έριξε ο Σαμαράς κουκουλοφόρος....

    Η χρήση της αγαπημένης φράσης του ΣΥΡΙΖΑ ("ακροδεξιά"), όταν η κουβέντα στρέφεται στη συνιστώσα του μίσους, με τις άπειρες τρομοκρατικές επιθέσεις, σε αυτή την περίπτωση -όπου οι δράστες άφησαν τα συνηθισμένα ίχνη του ακροαριστερού τους μίσους- προκαλεί γέλιο.

    Είναι ώρα να κόψει ο Τσίπρας κάθε δεσμό με τους ακροαριστερούς φασίστες που κυριάρχησαν στο κόμμα του κι από δημοκρατικό αριστερό πλουραλιστικό κόμμα, το μετέτρεψαν σε ακροαριστερή φασιστική φράξια.
    Να πεί στους σαχλαμάρες που γράφουν τις ανακοινώσεις, να κόψουν το ύφος που προδίδει μίσος.

    Αλλιώς.. Ο ΣΥΡΙΖΑ από κόμμα του μίσους που είναι σήμερα, πρέπει
    να γίνει πάλι, το 3% απο το λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 2012 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά του. Με τη βοήθεια του Αλέξη Τσίπρα που τον προτίμησε ώστε να χαράξουν μαζί τη νέα επικοινωνιακή τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Σκουρλέτης, απο περιθωριακό Μαοϊκό
    (ακροαριστερίστικο παράσιτο)
    έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό και παρότι δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής, καταφέρνει να τραβά πάνω του συχνά τα φώτα της δημοσιότητας.

    AΡΚΕΤΑ ΠΙΑ.

    ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ
    σούργελου ΣΑΝ ΗΘΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑ.

    Πια δεν υπάρχουν κουκουλοφόροι
    και ανώνυμοι...ΕΙΝΑΙ όλοι γνωστοί και το φωνάζουν...κάθε μέρα και ώρα
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ MARFIN.

    Για να μην θρηνούσουμε και άλλες έγγυες και μωρά παιδιά και αθώους νεκρούς.++++
    ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ Σύριζα ΤΩΡΑ.

    και Προανακρική ΤΩΡΑ
    για το Τσίπρα
    και τα Εγκληματικά ..ρεμάλια του.

    _____________
    μαζί με σένα
    ΣΑΚΑΤΗ ____________ ΚΩΛΑΜΘΡΩΠΕ

    ΣΙΧΑΜ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ SWELL του κώλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση