GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τη δολοφονία στα Πετράλωνα...

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του και με αφορμή τη δολοφονία στα Πετράλωνα κάνει λόγο για ποινικές και πολιτικές ευθύνες, σε όσους επιχειρήσουν ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του και με αφορμή τη δολοφονία στα Πετράλωνα κάνει λόγο για ποινικές και πολιτικές ευθύνες, σε όσους επιχειρήσουν να συγκαλύψουν το χαρακτήρα της αποκρουστικής πράξης...
Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανακοίνωση: " Η άγρια ρατσιστική δολοφονία μετανάστη από ακροδεξιούς εγκληματίες, ξαναέφερε με τραγικό τρόπο στη δημοσιότητα το ζήτημα της ωμής ρατσιστικής βίας.
Την ώρα που η αστυνομία του κ. Δένδια, χρησιμοποιείται ως πρωταγωνιστής των κυβερνητικών επικοινωνιακών «σόου», με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των πολιτών από τα προβλήματά τους και τον εκφοβισμό τους, φασιστικές συμμορίες εγκληματιών «περιπολούν» ανενόχλητες στους δρόμους της Αθήνας δολοφονώντας ανυπεράσπιστους ανθρώπους".

Στη συνέχεια τονίζει: "Τυχόν απόπειρα συγκάλυψης του χαρακτήρα της αποκρουστικής πράξης, με κατασκευασμένα επιχειρήματα όπως «διαπληκτισμός», θα βαρύνει όχι μόνο πολιτικά αλλά και ποινικά όσους την επιχειρήσουν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ θα συμμετάσχει στην αποψινή συγκέντρωση που καλούν οι τοπικές συλλογικότητες στην πλατεία Μερκούρη, στα Άνω Πετράλωνα στις 6 μ.μ".

2 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΤΟ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΨΥΧΗ Η ΨΥΧΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΣΠΡΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΑ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΣΚΕΨΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΓΕΝΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -ΟΙ Ελληνες Εβραίοι,και οχι μόνον,Δεν αντιμετώπισαν ρατσισμό απο τους Ελληνες,έχουμε πολλά παραδείγματα για αυτό,γιατί σεβάστηκαν και εναρμονίσθησαν με την κοινωνία.(και ας έχουν διαφορετική θρησκεία)
    -Αντίθετα τα τελευταία χρόνια μας έχει έλθει ο κατιμάς απο όλο τον πλανήτη,που περιέχει και άτομα ακοινώνητα,εξ'ου και το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση