GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ως ύποπτη καλείται η συνεργάτιδα του Διώτη...

Ως ύποπτη για τη διάπραξη του κακουργήματος της νόθευσης εγγράφου από κοινού, καλείται τελικά σε εξηγήσεις από τους οικονομικούς εισαγγελ...

Ως ύποπτη για τη διάπραξη του κακουργήματος της νόθευσης εγγράφου από κοινού, καλείται τελικά σε εξηγήσεις από τους οικονομικούς εισαγγελείς, η δικηγόρος, πρώην συνεργάτης του Ιωάννη Διώτη.
Από το γραφείο των δύο οικονομικών εισαγγελέων απεστάλη κλήση για τη Δευτέρα, σε ανωμοτί κατάθεση στη δικηγόρο.
Η εμπλοκή της συγκεκριμένης δικηγόρου προέκυψε από τις έγγραφες εξηγήσεις που παρείχε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ για το ενδεχόμενο διάπραξης εκ μέρους του, του αδικήματος της νόθευσης εγγράφου.
Κι αυτό γιατί στο υπόμνημα που κατέθεσε δια του συνηγόρου του, αναφέρει ότι ζήτησε από την συνεργάτιδά του να τον βοηθήσει στην επίμαχη εγγραφή του USB. Μάλιστα, ο κ. Διώτης αναφέρει ότι την παρακάλεσε του να αγοράσει η ίδια ένα USB.
Ο κ. Διώτης σημειώνει επίσης ότι αφού μελέτησε το υλικό που περιείχε το αρχείο και αφού τοποθέτησε σε φάκελο το ένα στικάκι, ζήτησε από την δικηγότο να τον ενημερώσει πώς γίνεται η παντελής διαγραφή του περιεχομένου του USB, στην οποία προέβη ο ίδιος αμέσως.



3 σχόλια

  1. Τι να πει κανείς! Εδώ έχουν "διαγράψει" ολόκληρη εισαγγελική εντολή έρευνας για το αν, και όντως έγινε απάτη κατά του Δημοσίου, σχετικά με το σκάνδαλο της Μ.Μ. Λαυρας στη Σκύρο, και ο/η εισαγγελέας δεν το ερευνά λες και ειναι μηδενικά και μονάδες διαγραμένα από ένα στικάκι.

    Κι όλα τα κόμματα κάνουν την πάπια, ακόμα κι ΣΥΡΙΖΑ που το έκανε ολόκληρο θεμα για να το αξιοποιήση στο τέλος http://www.youtube.com/watch?v=LTRgl9QGhzw&feature=player_embedded το άλλο αντίπαλο δέος του δικοματισμού η Ν.Δ. που άλλο τόσε σέβετε κι αυτή τις αρχές του κοινοβουλευτισμού και του Δικαίου μόλις καβάλησε το ΝΕΟ σαμάρι της εξουσίας του ξεπουλήματος ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Ελλάδας ΜΙΑ κι έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΤΕΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΗΘΟ, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
    ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ Ο κ. ΔΙΩΤΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΣΤΡΙΝΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε μην πω σιντι χαθηκε οχι στικακι.τελικα η ελλαδα ειναι χωρα τρελλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση