GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημούλης: Πρέπει να ακυρωθεί το μνημόνιο...

Οι Γερμανοί είναι πραγματιστές και καταλαβαίνουν ότι μπορεί να υπάρξει στην Ελλάδα, μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, είπε στην εκπομπή των Κώστα Χαρ...

Οι Γερμανοί είναι πραγματιστές και καταλαβαίνουν ότι μπορεί να υπάρξει στην Ελλάδα, μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, είπε στην εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Μαίρης Πολλάλη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας την αυριανή συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον κ. Σόιμπλε.
Ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι στη συνάντηση με τον κ. Σόιμπλε, ο κ. Τσίπρας θα επαναλάβει τη θέση του κόμματός του, ότι η πολιτική του μνημονίου οδηγεί σε αδιέξοδο και ότι θα πρέπει να εγκαταλειφθεί η πολιτική της λιτότητας.
«Η θέση μας παραμένει, ότι το μνημόνιο πρέπει να ακυρωθεί και να επαναδιαπραγματευθεί  η μνημονιακή σύμβαση, στο πλαίσιο όμως, κουρέματος του χρέους».
Για τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι «δεν υπάρχει άλλη χώρα, που να χρησιμοποιεί αυτή την αντιδημοκρατική ξεφτίλα».
Ακούστε το ηχητικό:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση