GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα χέρια του Σφακιανάκη το στικάκι...

Πριν από λίγη ώρα ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νίκος Παντελής έδωσε παραγγελία στους Οικονομικούς Εισαγγελείς να δώσουν το "στ...

Πριν από λίγη ώρα ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νίκος Παντελής έδωσε παραγγελία στους Οικονομικούς Εισαγγελείς να δώσουν το "στικάκι" με την πρώτη λίστα Λαγκάρντ στον προϊστάμενο της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.
Να πραγματοποιήσει πραγματογνωμοσύνη, για να εξακριβώσει αν έχουν γίνει, ή όχι, επεμβάσεις στο memory stick (usb)  που στάλθηκε από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών στον τότε υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Ειδικότερα, ο κ. Παντελής αναφέρει στο σχετικό έγγραφό του προς τους δύο εισαγγελείς του οικονομικού εγκλήματος:
«Σας διαβιβάζουμε αντίτυπο του υπ΄αριθμ. 9386/8.1.13 φύλλου της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, στις σελίδες 1 και 7 του οποίου έχει καταχωρηθεί δημοσίευμα με τίτλο «Άφησε ίχνη ο παραχαράκτης», το οποίο αναφέρεται σε δυνατότητες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διαπιστώσει, μετά από πραγματογνωμοσύνη, τυχόν επεμβάσεις που έγιναν στο memory stick (usb), που αποτελεί αντίγραφο του CD, που περιήλθε στο Ελληνικό υπουργείο Οικονομικών από το αντίστοιχο γαλλικό υπουργείο Οικονομικών περί τα τέλη του 2010 («λίστα Λαγκάρντ»), το οποίο (σσ. usb) βρίσκεται στην υπηρεσία σας και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες ως προς την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της σε σχέση με το ζήτημα αυτό».

3 σχόλια

  1. Καλά, αφού δεν το είχαν δώσει του Σφακιανάκη πως οι εισαγγελείς διαπίστωσαν πως ο Παπακωνσταντίνου είχε κάνει τις παρεμβάσεις πάνω στο στικάκι? Ρωτάει κανένας δημοσιογράφος? Μπά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβαίνω ποιός ειναι ο μαλάκας της υπόθεσης!!!!
    Δηλαδή παίρνω ενα CD,το αντιγράφω στον σκληρό του υπολογιστή μου,αφαιρώ απο το αντίγραφο οτι θέλω και αυτό που μένει το γράφω σε ενα usb-στικάκι.
    Πάρε τώρα εσυ το usb-στικάκι και αν βρεις ιχνη,χωρίς την βοήθεια μεντιουμ και καφετζούδων,να με φτύσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρέλαβε cd που δεν ήταν writable το έδωσε (λέει) στο συνεργάτη "να το δει και να το αντιγράψει (ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;) σε memory stick". Του εν λόγω στικ αφού του αλλάξανε την Παναγία στο ρετουσάρισμα το εμφανίσανε ως λίστα Λαγκαρντ. Όμως σε κάποιο τελευταίο μαγείρεμα που έγινε όταν το υπουργείο το ανέλαβε η Ντυμένη Αγελάδα το στικάκι "ξαναπειράχτηκε" έτσι που ο ΦΛΟΥΦΛΗΣ μπήκε στη σέντρα, για λόγους που ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ. That's all.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση