GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Ανδρέα Κουρή...

Για χρέη προς το ΙΚΑ, ύψους 9.171.000 ευρώ, συνελήφθη το πρωί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, ο  Ανδρέας Κουρής. Ο κ. Κουρής συνε...

Για χρέη προς το ΙΚΑ, ύψους 9.171.000 ευρώ, συνελήφθη το πρωί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, ο  Ανδρέας Κουρής. Ο κ. Κουρής συνελήφθη με βάση εισαγγελική παραγγελία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει:
«Η σημερινή προκαταρκτική εξέταση αφορά οφειλές ΙΚΑ του Alter στο οποίο δεν υπήρξα ποτέ ούτε νόμιμος εκπρ/πος, ούτε εκτελεστικό μέλος του ΔΣ».

9 σχόλια

  1. Μαλλον εγινε λαθος και τον πιασανε λογω συνονυμιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Κουρἠδες συναποτελοὐν αναπὀσπαστο τμἠμα του διεφθαρμἐνου πολιτικοοικονομικοὐ κατεστημἐνου.

    Η μὀνη διαφορἀ με τους υπολοἰπους η εκωφαντικἠ χυδαιὀτητἀ τους. και τα κατα σύρροη φέσια προς επαγγελματίες,προμηθευτες ,συνεργάτες κτλ…

    Αλλοίμονο στους Έλληνες επαγγελματίες που συνεργάστηκαν η συνεργάζονται ακόμη με με τους μπαταχζήδες Κουρήδες ,τις κουράδες της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και του ΨΕΥΔΟΥΣ…

    Οι διαχρονικοί «νταβατζήδες» φτιάχνουν επιχειρήσεις στα ανεξέλεγκτα Μ.Μ.Ε. με νέα ονόματα και εισπράττουν από τα κέρδη, αφήνοντας απλήρωτους χιλιάδες εργαζόμενους και συνεργάτες η προμηθευτές.

    Αλλοίμονο σε όποιους αφήνουν τους Λύκους της σύγχρονης εκφυλισμένης δημόσιας ζωής να παραμυθιάζουνε ακόμη τα…πρόβατα του εξαθλιωμένου και βαθύτατα προδομένου λαού μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΣΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑ-ΔΟ-ΚΩΣΤΑΙΝΑΣ…

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΜΑΣ, ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΟΥΡΟ-ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ , ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΦΕΣΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΗΔΩΝ , ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ….
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ???

    Ο NEANIAΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΦΡΑΓΓΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KOYΡΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ …
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΌΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΠΑΤΑΞΗ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. E, ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΗ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    Με το αμαρτωλό ALTER που σας ανήκει, δεν διστάσατε με το θράσος που σας διακρίνει, να επιχειρήσετε να εξαπατήσετε τη δικαιοσύνη ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, απαιτώντας με τρομοκρατία και εκβιασμούς εις βάρος των εργαζομένων σας, να μπεί στις ευεργετικές διατάξεις του άρθρου 99, αλλά δε θα σας περάσει!
    Ναι, δεν θα πάτε φυλακή, δυστυχώς, έχετε δέσει πολύ καλά το γαιδαρό σας! Το ξέρουμε!
    Θα πληρώσετε όμως το πάρτυ αυτό που είχατε στήσει με το κανάλι αυτό που καταχράστηκε τα εκατομμύρια και θα το πληρώσετε ακριβά!

    Κάποτε πρέπει να πληρώσετε κι εσείς, όπως ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ!

    Ε, λοιπόν γελιέστε! Κι εσείς και όλο το σκυλολόι που σέρνετε πίσω σας, μέσα στο βόθρο σας που λέγεται ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΛΤΕΡ και ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL.

    ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΥΡΗΔΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΚΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΡΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ , ΑΡΧΙΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ,ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ, ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ !

    ΕΙΣΤΕ ΚΑΘ' ΟΛΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!
    ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΡΗΧΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!
    ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
    ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
    ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mόνον τον Ανδρέα Κουρή έπιασαν για λίγο...

    Τι θα γινει με τους άλλους;

    Ε, λοιπόν γελιέστε! Κι εσείς και όλο το σκυλολόι που σέρνετε πίσω σας, μέσα στο βόθρο σας που λέγεται ΑΥΡΙΑΝΗ, ΑΛΤΕΡ και ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL.
    Τι κι αν δεν στηρίζετε πλέον την αθάνατη «Δημοκρατική παράταξη» των προδοτών και απατεώνων των ΠΑΣΟΚΟ-ΛΗΣΤΩΝ , επειδή κάποτε αυτοί σας πούλησαν, ήτοι σας πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα με το οποίο σείς πουλήσατε κάποτε σε τιμή ευκαιρίας εναν ολόκληρο Λαό!
    Σας άξιζε κι ακόμη παραπέρα αυτή σας η πληρωμή. Σας το χρώσταγε η Ιστορία της Ελλάδας! Γιατί κάποτε όλα εδω πληρώνονται, και το καλό και τ' άδικο.

    Σαν δε ντρέπεστε ,που ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΗΤΕ ΙΕΡΟ ΜΗΤΕ ΟΣΙΟ σ' αυτόν τον τόπο!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ντροπή ρε! Με Κουρή τα βάζετε; Τους ιδρυτές της υποδειγματικής δημοσιογραφίας στη χώρα, σύμφωνα με τον Αείμνηστο μπαμπά του ΓΑΠ; Που γκρέμισε τον καραμανλισμό και στήριξε την Αλλαγή από τα νηπιακά της χρόνια; Ρε πάτε καλά; Με το μεγαλύτερο βοθροποιείο της οικουμένης τα βάζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΗΣ: γιος του μεγάλου εκβιαστή Γιώργου Κουρή της Αυριανής, συνεταίρος και συνεργάτης στο REAL FM και NEWS, του σοβαροφανούς Νίκου Χατζηνικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση