GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητά ενημέρωση για το Μνημόνιο...

Ο υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές Γιώργος Λιλλήκας ζήτησε από την κυβέρνηση ολοκληρωμένη ενημέρωση για τους όρους του μνημονίου. Απαντ...

Ο υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές Γιώργος Λιλλήκας ζήτησε από την κυβέρνηση ολοκληρωμένη ενημέρωση για τους όρους του μνημονίου.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Λιλλήκας ανέφερε ότι «λόγω της αναβλητικότητας και της αναποφασιστικότητας της κυβέρνησης φαίνεται ότι δεν έχουμε πολλές επιλογές» και τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει πλήρης ενημέρωση των πολιτών για τη μνημονιακή σύμβαση, το ύψος του δανείου, το ύψος του επιτοκίου που θα πληρώνουμε και τους όρους που, όπως είπε, αφορούν εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Σημείωσε επίσης ότι αν εγκλωβιστούμε στους όρους και στη φιλοσοφία του μνημονίου «θα οδηγηθούμε σε βαθύτερη κρίση και ύφεση».
Ο κ. Λιλλήκας δεσμεύτηκε ότι, εάν οι πολίτες τον τιμήσουν με την ψήφο τους, θα προχωρήσει με άμεση αξιοποίηση μέρους του φυσικού αερίου για γρήγορο απεγκλωβισμό της Κύπρου από το μνημόνιο και ταυτόχρονη εφαρμογή των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων που θα καθιστούν το κράτος σύγχρονο και αποτελεσματικό.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση