GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπουτάρης: Σημαδιακή η λιακάδα

Μπουτάρης: Σημαδιακή η λιακάδα Ευχές με νότα αισιοδοξίας έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Γιά...

Μπουτάρης: Σημαδιακή η λιακάδα
Ευχές με νότα αισιοδοξίας έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και ο βουλευτής της Ν.Δ Γιώργος Ορφανός, μετά την επίσημη δοξολογία στη Θεσσαλονίκη για το νέο έτος.
"Λιακάδα έχουμε, η μέρα είναι καλή σήμερα και δείχνει ότι έτσι θα είναι όλος ο χρόνος. Ας ελπίσουμε να είναι σημαδιακό", τόνισε ο κ. Μπουτάρης.
"Αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι να ξέρουμε όλοι ότι σε αυτή τη χρονιά θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, θα δουλέψουμε όλοι περισσότερο, καλύτερα, πιο αποτελεσματικά για να μπορέσουμε να βγάλουμε τον τόπο μας από τα αδιέξοδα", δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.
"Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς χρειαζόμαστε δυνάμεις, χρειαζόμαστε ενότητα, χρειαζόμαστε σχέδιο. Αυτά είναι που πρέπει να βάλουμε μπροστά μας και με κοινή δύναμη να παλέψουμε για να ξαναθέσουμε τη χώρα μας εκεί που της ανήκει", είπε ο κ. Ορφανός.

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση