GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν φαντάζεστε που έχει κάνει πλαστική!

Ο George Clooney έκανε και πάλι την έκπληξη, αποκαλύπτοντας ότι έχει κάνει πλαστική στους όρχεις του. Η αλήθεια του, μπέρδεψε τους δημοσ...

Ο George Clooney έκανε και πάλι την έκπληξη, αποκαλύπτοντας ότι έχει κάνει πλαστική στους όρχεις του.
Η αλήθεια του, μπέρδεψε τους δημοσιογράφους του ιταλικού Τύπου, που αναρωτιούνται αν μιλάει σοβαρά ή αν αστειεύεται.
Η δήλωση αυτή έγινε στην ιταλική έκδοση του "Max" και χαρακτηριστικά δήλωσε: " Δεν έχω κάνει ποτέ lifting στα μάτια μου, αλλά έχω ισιώσει το δέρμα στους όρχεις. Αυτό είναι μια νέα τεχνική που εφαρμόζεται στο Hollywood και ονομάζεται "ball ironing". Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είναι πολλοί εκείνοι οι άνδρες, που έχουν υποβληθεί σε μια τέτοια λεπτή επέμβαση.
Αφού δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παντρευτεί, κλήθηκε να απαντήσει και στην ερώτηση που του έχουν κάνει χιλιάδες φορές και αφορά στις σεξουαλικές του προτιμήσεις.
Με άνεση απάντησε: " Ο καθένας νομίζει ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Και ποιος νοιάζεται! Δεν απαντώ ποτέ στα κουτσομπολιά, επειδή δεν θέλω να πιστέψει ο κόσμος ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι μεμπτό. Η ιδιωτική μου ζωή είναι ιδιωτική".

2 σχόλια

  1. MAΣΚΑΡΑ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΝΕΝΕ.ΝΑ ΔΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SOVAREPSOU PASOKOPRESS
    2 FORES ANEVASES TO ARXIDIA TOU MALAKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση