GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απήγαγαν αλλοδαπό και ζητούσαν λύτρα...

Τρεις αλλοδαποί Ασιατικής καταγωγής συνελήφθησαν από την αστυνομία καθώς είχαν απαγάγει ομοεθνή τους και ζητούσαν λύτρα από την οικογένει...

Τρεις αλλοδαποί Ασιατικής καταγωγής συνελήφθησαν από την αστυνομία καθώς είχαν απαγάγει ομοεθνή τους και ζητούσαν λύτρα από την οικογένειά του για να τον αφήσουν ελεύθερο, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι δράστες στις 30 Δεκεμβρίου, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, πλησίασαν το ανυποψίαστο θύμα τους την ώρα που κατευθυνόταν στο σπίτι του και με βία τον επιβίβασαν σε αυτοκίνητο, όπου τον λήστεψαν.
Στη συνέχεια τον οδήγησαν σε ερημική κατοικία στην περιοχή της Βαρυμπόμπης και επικοινώνησαν με τους γονείς του, απαιτώντας 10.000 ευρώ προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.
Το θύμα όμως κατάφερε να δραπετεύσει από το παράθυρο και κατήγγειλε το συμβάν. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν στη περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση