GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβάδισμα στη ΝΔ σε τρεις νέες δημοσκοπήσεις...

Προβάδισμα στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται στον κυριακάτικο Τύπο. Σε δημοσκόπηση της ΜRΒ, πο...

Προβάδισμα στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται στον κυριακάτικο Τύπο.
Σε δημοσκόπηση της ΜRΒ, που δημοσιεύει αυτή την Κυριακή η Real news, η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 1,1% του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 23,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22%, η Χρυσή Αυγή 9,2%, το ΠΑΣΟΚ 5,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,9%, η ΔΗΜΑΡ 4,4% και το ΚΚΕ 4,3%.

Προβάδισμα 1,7% στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής. Συγκεκριμένα, το 22,9% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θα ψήφιζε ΝΔ εάν είχαμε σήμερα νέες βουλευτικές εκλογές, το 21,2% ΣΥΡΙΖΑ, το 10,5% Χρυσή Αυγή, το 7,2% ΠΑΣΟΚ, το 5.5% ΚΚΕ, το 4,8% ΔΗΜΑΡ και το 4,6% Ανεξάρτητους Έλληνες.
Μιάμιση μονάδα προβάδισμα στη ΝΔ δίνει η δημοσκόπηση της Αlco, που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα», καθώς συγκεντρώνει το 24,9% έναντι 23,4 του ΣΥΡΙΖΑ. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 9,7%, το ΠΑΣΟΚ 8,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,6%, το ΚΚΕ 5,2% και η ΔΗΜΑΡ 4,8%.

Πηγή:real.gr


6 σχόλια

  1. πώς μπορεί να γίνει αυτό, αφού όλλοι βρίζουνε την μέσα χούντα και την έξω τρόικα;...
    κάποιο μεγάλο ψέμμα λέγεται ή κάποιο άλλο πιο μεγάλο κρύβεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΕΕΕ αφού πάμε καλά .. ΒΆΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.. ΚΌΨΕΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΚΌΨΕΤΕ ΣΥΝΤΆΞΕΙΣ, ΚΌΨΕΤΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ...

    ΡΕ ΠΛΑΚΆ ΜΑΣ ΚΆΝΕΤΕ!!!!! ΓΙΑΤΊ ΤΟΣΕΣ ΣΤΥΜΜΈΝΕΣ ΔΗΜΟΚΟΠΉΣΕΙΣ ..

    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΙΠΌΝ... ΆΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΊΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς ΟΤΑΝ ΒΑΖΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΔΙΕΑΣ

    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ?/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. JEFFREY PAPANDREOU KAI PSOMI KIELIA
    EKSW O VENIZELOS MESA O JEFFREY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ασε να γινουν εκλογες και θα σου πω ποσα αρχιδια θα παρει η ΝΔ.σας πηραμε χαμπαρι κουφαλες οι δημοσκοπησεισ σας ειναι στημενες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καθε φορά που γίνονται δημοσκοπήσεις και βλεπουμε τα αποτελεσματα τους επαληθευεται με τον καλύτερο τρόπο η μαλακία που δέρνει αυτον τον λαό.

    Με βάση τα ποσοστα διακρίνει κανείς τους μαλακες τους πολυ μαλακες τους ανίατα μαλακες τους κωματωδεις μαλακες τους ξεφτιλισμενους μαλακες και τους υπο διαμορφωση μαλακες.

    Ενα κρατος μαλακισμενων ξεφτιλισμενων ραγιαδων βολεψακηδων μαυραγοριτων και απατεωνων κατ επαγγελμα με οδηγό και ιδεολογια πολιτικά σκουπίδια ξεφτιλισμενους μπασταρδους.

    Ενα κρατος χωματερη και βοθρος χωρις πατο βουτηγμενο στην βρωμα και δυσωδια που καποια σκατα φωναζουν οτι ειναι πιο καθαρα απο τα αλλα.

    Αυτο το χεσμενο και χολεριασμενο κρατος μαλακισμενων μιλαει για αξιες οπως ελευθερια πατριωτισμο εθνικη κυριαρχια αξιοπρεπεια υπερηφανεια ιδανικα προσπαθωντας να αντλησει κατι απο το ενδοξο παρελθον του που τιποτε δεν το συνδεει με το σημερινό και η μονη σχεση που μπορει να εχει ειναι οτι αυτο που υπαρχει σημερα στην ΕΛΛΑΔΑ ειναι ο βοθρος οπου χεσανε οι αρχαιοι ξκαι προγονοι μας.

    Τιποτε τυχαιο ξερανε πολυ καλα ποιον λαο επρεπε να επιλεξουν για να γινουν τα πειραματα της νεας ταξης το μαλακισταν πληρούσε ολες τις προυποθεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση