GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έστειλαν τα παιδιά στο σχολείο και τα έκλεισαν

Έστειλαν τα παιδιά στο σχολείο και τα έκλεισαν Για απερισκεψία κατηγορεί τον Δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου, ο συνδυασμός της αντιπο...

Έστειλαν τα παιδιά στο σχολείο και τα έκλεισαν
Για απερισκεψία κατηγορεί τον Δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου, ο συνδυασμός της αντιπολίτευσης "Η Πεντέλη στο ύψος της", τονίζοντας ότι αδιαφορεί για την αναστάτωση που προκαλεί στις οικογένειες των μαθητών...
«Η Διοίκηση Στεργίου κατόρθωσε και πάλι το ακατόρθωτο: Έστειλε τα παιδιά στα Σχολεία των Μελισσίων που τελικά μετά τα έκλεισε!! Μοναδικό μέλημα του κ. Στεργίου είναι φαίνεται η τηλεοπτική του προβολή και αδιαφορεί για την αναστάτωση που προξένησε στις οικογένειές τους», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδιασμός "Η Πεντέλη στο ύψος της", της οποίας ηγείται ο Μανώλης Γραφάκος και συνεχίζει:
 «Ο Δήμος Πεντέλης εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία ανέφερε: «Κλειστά τα σχολεία στη Πεντέλη και Νέα Πεντέλη. Λόγω χιονοπτώσεων σήμερα Τρίτη 8-1-2013 τα σχολεία στη Πεντέλη και Νέα Πεντέλη θα παραμείνουν κλειστά. Τα σχολεία στα Μελίσσια θα λειτουργήσουν κανονικά.»
Ωστόσο δύο ώρες μετά την έναρξη των μαθημάτων, και ενώ οι καιρικές συνθήκες παραμένουν σταθερές, με απόφαση του Δημάρχου, τα σχολεία των Μελισσίων ενημέρωσαν τους κηδεμόνες των μαθητών ότι πρέπει να παραλάβουν τα παιδιά τους άμεσα διότι τα σχολεία κλείνουν!
Αυτό συνέβη στο 1ο – 6ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων, στο 3ο – 5ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων, στα Νηπιαγωγεία και στο 2ο Γυμνάσιο Μελισσίων. Πρόκειται για άλλη μια ενέργεια απερισκεψίας που δημιούργησε έντονο πρόβλημα στις οικογένειες ιδιαίτερα των μικρών μαθητών.
Θεωρούμε ότι όσον αφορά τα σχολεία στην πόλη των Μελισσίων, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ενιαία στο σύνολό τους, αλλά να γίνεται η σχετική ενημέρωση του Δημάρχου από τον κάθε Διευθυντή και αναλόγως να δίνεται η σχετική εντολή».
Καταλήγοντας, χαρακτηρίζει τον Δ. Στεργίου ανίκανο και επικίνδυνο: «Η Διοίκηση Στεργίου όμως, άλλη μία φορά απέδειξε ότι και στο αυτονόητο είναι ικανή να δημιουργεί σύγχυση και να ταλαιπωρεί άδικα τους πολίτες.
Βέβαια ο κ. Στεργίου δεν έχει χρόνο για δουλειά! Απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο ανίκανος και επικίνδυνος είναι. Το μοναδικό που τον ενδιαφέρει είναι η τηλεοπτική του προβολή και η παραπληροφόρηση των πολιτών μέσα από επικοινωνιακά τερτίπια. Ευτυχώς πλέον τον έχουν καταλάβει όλοι.»


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση