GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Χαμός με τα "Πόθεν έσχες"...

"Στριμώχνουν" τον Λιλλήκα. Νέα Στοιχεία με έγγραφα για τη διαφημιστική εταιρεία Marketway της συζύγου του υποψηφίου προέδρου Γ...

"Στριμώχνουν" τον Λιλλήκα.
Νέα Στοιχεία με έγγραφα για τη διαφημιστική εταιρεία Marketway της συζύγου του υποψηφίου προέδρου Γιώργου Λιλλήκα δημοσιεύει σήμερα η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης».
Πρόκειται για στοιχεία, όπως σημειώνει, που δεν αναφέρονται στην «κατάσταση περιουσίας» που έδωσε πριν μερικές μέρες στη δημοσιότητα ο κ. Λιλλήκας και αφορούσαν τον ίδιο και τη σύζυγό του.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Marketway, η οποία ασχολείται και με την πολιτική διαφήμιση, το 2004 ανέλαβε αποκλειστικά την εκστρατεία κατά του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν, έναντι του ποσού των 450.000 λιρών (800.000 ευρώ).
Η Marketway "συνεισέφερε" στην εκστρατεία περίπου 20.000 ευρώ. Βέβαια, τα χρήματα αυτά είχαν δαπανηθεί σε διαφημιστικό χώρο και χρόνο, παραγωγές υλικού κτλ. Όμως ο τζίρος ήταν τεράστιος και η εταιρεία πήρε σημαντικά ποσοστά, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.
Στις προεδρικές εκλογές του 2008 η ίδια εταιρεία ανέλαβε την προεκλογική εκστρατεία του Τάσσου Παπαδόπουλου, της οποίας το ύψος -σύμφωνα με τα στοιχεία της εφημερίδας- ήταν περίπου 3,5 εκατ. ευρώ.
Εξάλλου, στις προεδρικές του 1998 η εταιρεία Marketway συμμετείχε στη διαφημιστική καμπάνια του τότε υποψηφίου του ΑΚΕΛ Γιώργου Ιακώβου.
Μέχρι το απόγευμα δεν είχε υπάρξει αντίδραση από πλευράς του κ. Λιλλήκα στο δημοσίευμα.
Υπενθυμίζεται ότι ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού αμφισβήτησε ευθέως την πληρότητα των στοιχείων, που έδωσε στη δημοσιότητα ο Γιώργος Λιλλήκας, καλώντας τον «να δώσει τα στοιχεία των εταιρειών με τις οποίες είναι συνδεδεμένος, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, προκειμένου να υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα περιουσιακά του στοιχεία».
Πηγή: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση