GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εδώλιο για τους εκβιαστές...

Την παραπομπή σε δίκη του Μάρκου Καραμπέρη και άλλων 13 εμπλεκομένων στο κύκλωμα εκβιαστών και τοκογλύφων που κατηγορείται ότι διηύθυνε ζ...

Την παραπομπή σε δίκη του Μάρκου Καραμπέρη και άλλων 13 εμπλεκομένων στο κύκλωμα εκβιαστών και τοκογλύφων που κατηγορείται ότι διηύθυνε ζητά με πρότασή του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σμυρνής.
Πρόκειται για ένα από τα τέσσερα κυκλώματα που εξαρθρώθηκαν πριν από έναν χρόνο από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ενώ ανάμεσα στους εμπλεκομένους που προτείνεται να καθίσουν στο εδώλιο είναι ο πρώην προϊστάμενος της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ στη Θεσσαλονίκη, Χρήστος Παπαχατζής, ένας απότακτος αστυνομικός, ένας δημοσιογράφος της ΕΤ3 και ένας δικηγόρος.
Ο αντιεισαγγελέας προτείνει την παραπομπή τους στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με τις κατηγορίες της συγκρότησης από κοινού εγκληματικής οργάνωσης, της τοκογλυφίας και της εκβίασης κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
Ο Μ. Καραμπέρης αντιμετωπίζει την επιπλέον κατηγορία της διεύθυνσης της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ κατά περίπτωση οι 14 κατηγορούνται και για οπλοφορία, οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.
Πηγή: Εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση