GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποψήφιος για τους παγκόσμιους αγώνες ομοφυλοφίλων ο Δ. Λονδίνου

Tην υποψηφιότητά του για την ανάληψη των παγκόσμιων αγώνων ομοφυλοφίλων του 2018 ανακοίνωσε ο Δήμος Λονδίνου , ύστερα από τη βούληση και...

Tην υποψηφιότητά του για την ανάληψη των παγκόσμιων αγώνων ομοφυλοφίλων του 2018 ανακοίνωσε ο Δήμος Λονδίνου, ύστερα από τη βούληση και επιθυμία των Μπόρις Τζόνσον και Ντέιβιντ Κάμερον, δημάρχου του Λονδίνου και πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας αντίστοιχα.
Σύμφωνα με τον κ. Τζόνσον η διοργάνωση των ομοφυλοφίλων θα αποφέρει τρομερά κέρδη και έσοδα στη βρετανική πρωτεύουσα από την παρουσία 12.000 αθλητών και αθλητριών από 70 χώρες για 30 αθλήματα.
Ως εκ τούτου δήλωσε ότι σε περίπτωση επιτυχίας στην ψηφοφορία ο δήμος θα διαθέσει στους διοργανωτές πολλές από τις υπάρχουσες ολυμπιακές εγκαταστάσεις και άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι ακόμα και το Ολυμπιακό Στάδιο στην περιοχή του Στράτφορντ θα παραχωρηθεί για την τελετή έναρξης όπως ακριβώς και το περασμένο καλοκαίρι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Να σημειωθεί ότι πέρα από το Λονδίνο, τη διοργάνωση του 2018 θα διεκδικήσουν το Παρίσι, το Ορλάντο, το Άμστερνταμ και το Λίμερικ. Η διοργάνωση του 2014 έχει αναληφθεί από το Κλίβελαντ του Οχάιο στις ΗΠΑ.
aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση