GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ-Ρεπουμπλικανοί:Καμία απόφαση

ΗΠΑ-Ρεπουμπλικανοί: Καμία απόφαση Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών στην αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων Έρικ Κάντορ δήλωσε σήμερα πω...

ΗΠΑ-Ρεπουμπλικανοί: Καμία απόφαση


Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών στην αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων Έρικ Κάντορ δήλωσε σήμερα πως δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για το πότε το Σώμα πρόκειται να ψηφίσει σχετικά με την συμφωνία που επετεύχθη στη Γερουσία για να αποφευχθεί το «δημοσιονομικό βάραθρο» που απειλεί την οικονομία της χώρας.
«Δεν έχουμε λάβει απόφαση ακόμη», δήλωσε ο Κάντορ στο πρακτορείο Ρόιτερς αμέσως μετά την έξοδό του από το γραφείο του προέδρου της Βουλής Τζον Μπένερ. Σύμφωνα με τον Κάντορ η σχετική απόφαση δεν θα αργήσει να ληφθεί, και αυτό μπορεί κάλλιστα να γίνει και εντός της ημέρας.
Η Βουλή των Αντιπροσώπων πρόκειται να συνεδριάσει στις 19:00 ώρα Ελλάδος. Προηγουμένως, στις 16:00 ώρα Ελλάδος πρόκειται να συνεδριάσουν τα μέλη της αντιπροσωπείας των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή για να εξετάσουν «το βήμα προς τα μπρός» που επιτεύχθηκε στις διαβουλεύσεις στη Γερουσία.
Η συνάντηση αυτή θα επιτρέψει στην ρεπουμπλικανική ηγεσία στο Σώμα να αποφασίσει εάν θα στηρίξει τα μέτρα που έχει προτείνει ο Λευκός Οίκος, ενόψει της ψηφοφορίας στην ολομέλεια της Βουλής αργότερα.



Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση