GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μυστικός δείπνος" Νικολόπουλου...

Πήραν «φωτιά» τα δημοσιογραφικά τηλέφωνα και αιτία ήταν μία πρόσκληση από τον Νίκο Νικολόπουλο σε ένα περιορισμένο κύκλο δημοσιογράφων. ...

Πήραν «φωτιά» τα δημοσιογραφικά τηλέφωνα και αιτία ήταν μία πρόσκληση από τον Νίκο Νικολόπουλο σε ένα περιορισμένο κύκλο δημοσιογράφων.
Μάθαμε ότι κλήθηκαν σε ένα «μυστικό δείπνο» εκείνοι με τους οποίους ξεκίνησε την πολιτική του «περπατησιά» πριν 38 ολόκληρα χρόνια. Πράγματι κάποιοι μεγάλωσαν μαζί του από το 1974 στα διαμαθητικά και στα διανελολαιίστικα. Άλλωστε πολιτική και δημοσιογραφία «μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε». Είναι δύο βασικοί «πυλώνες» της Δημοκρατίας που «αγαπιούνται και μισιούνται θανάσιμα».
Αυτό έχει συμβεί και στον πολυτάραχο πολιτικό βίο του ασυμβίβαστου Βουλευτή και «αντάρτη» πολιτικού Νίκου Νικολόπουλου.
Το θέμα της πρόσκλησης όμως ήταν αυτό που «έβαλε φωτιά στα τόπια», και όλοι αναρωτιούνται να έχει σχέση με τα δημοτικά, με κάποια κάθοδο στην τοπική αυτοδιοίκηση, πάει για Δήμαρχος, τι ετοιμάζει; Η μυστική σύναξη είναι απόψε ότι μάθουμε θα φροντίσουμε να σας το πούμε άμεσα..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση