GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναγόπουλος:Καλούμε την κυβέρνηση σε διάλογο...

  «Ακραία και αντιδημοκρατική» χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε επιστρά...

 «Ακραία και αντιδημοκρατική» χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε επιστράτευση των εργαζομένων των ΜΜΜ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση σε διάλογο.
«Οι εργαζόμενοι που επιστρατεύτηκαν είναι κάτω από τη δαμόκλειο σπάθη μιας ακραίας και αντιδημοκρατικής επιλογής της κυβέρνησης», δήλωσε ο κ. Παναγόπουλος, και πρόσθεσε ότι «δεν είχαν άλλο περιθώριο».
Αναφορικά με τα αιτήματα των εργαζομένων ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ επισήμανε ότι «ζητούν να συζητήσουν για τη συλλογική σύμβαση και οι προσαρμογές να γίνουν μέσω των συμβάσεων αυτών», υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνηση καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις, γεγονός που είναι παράνομο».
Παράλληλα, ο κ. Παναγόπουλος κάλεσε σε διάλογο την κυβέρνηση, για να ακούσει, όπως είπε, «τη φωνή των εργαζομένων και των σωματείων αλλά και τις λύσεις που προτείνουν».
Ακούστε το ηχητικό:




1 σχόλιο

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΥΡΑΔΙ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ
    ΤΡΥΠΕΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση