GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση του υπ. Δημόσιας Τάξης στο ΣΥΡΙΖΑ...

Για καπηλεία της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής με σκοπό τη μικροκομματική εκμετάλλευση κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση το Υπουργείο Δη...

Για καπηλεία της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής με σκοπό τη μικροκομματική εκμετάλλευση κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση.
«Η διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ για μικροκομματική εκμετάλλευση ξεπερνά πλέον κάθε όριο. Φθάνει στην καπηλεία της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής. Παριστάνει πως αγνοεί ότι η Ελληνική Αστυνομία ήταν αυτή που συνέλαβε τους δράστες του απεχθούς εγκλήματος, ύστερα από μεγάλη κινητοποίηση.
Για το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη η συνταγματική υποχρέωση είναι μία: νομιμότητα παντού. Είναι θλιβερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιλαμβάνεται τις ενδεχόμενες συνέπειες των μικροκομματικών ελιγμών του για τον τόπο και την κοινωνία», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση