GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεωφορεία από... αύριο

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν σήμερα τα λεωφορεία, παρά την απόφαση των τεχνικών (ΟΑΣΑ-ΟΣΥ) να αναστείλουν την απεργία τους και να προχω...

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν σήμερα τα λεωφορεία, παρά την απόφαση των τεχνικών (ΟΑΣΑ-ΟΣΥ) να αναστείλουν την απεργία τους και να προχωρήσουν σε διάλογο με τη Διοίκηση της εταιρείας.
Τα οχήματα θα παραμείνουν στα αμαξοστάσια έως και αύριο, οπότε θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση των οδηγών, προκειμένου να αποφασιστεί η περαιτέρω στάση τους.
Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων, εξάλλου, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα τρόλει, τα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Από το βράδυ αποκαθίστανται τα δρομολόγια των συρμών του ΟΣΕ.
 Ικανοποιημένη από την εξέλιξη εμφανίζεται η κυβέρνηση, με κύκλους του υπουργείου να δηλώνουν ότι οι εργαζόμενοι σε ΗΛΠΑΠ, ΟΣΕ και οι τεχνικοί λεωφορείων «άκουσαν τη φωνή της λογικής και επιστρέφουν στις δουλειές τους» και να εκφράζουν την ελπίδα ότι θα ακολουθήσουν και οι οδηγοί των λεωφορείων, προσθέτοντας πως για την κυβέρνηση «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην εφαρμοστούν οι νόμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση