GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΦΕΤ: Ανάκληση συσκευασμένων τυριών λόγω μούχλας

Για αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών σε συσκευασμένο τυρί λόγω μούχλας, ενημερώθηκε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) ...

Για αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών σε συσκευασμένο τυρί λόγω μούχλας, ενημερώθηκε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) από την εταιρεία LIDL Hellas, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας.
Πρόκειται για τα προϊόντα, με την εμπορική επωνυμία “Goldessa Cottage Cheese” και “Linessa Cottage Cheese”, σε συσκευασία των 200g, με αριθμό παρτίδας A0068 και ημερομηνία λήξης 17/01/2013. Τα προϊόντα παρασκευάζονται από την επιχείρηση “Naabtaler Milchwerke GmbH & Co.KG.” στη Γερμανία.
Η εταιρεία προέβη σε άμεση απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας και σε εξέλιξη βρίσκονται ήδη από τον ΕΦΕΤ οι προβλεπόμενοι έλεγχοι. Τέλος, ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους τα συγκεκριμένα προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.

1 σχόλιο

  1. "Ποιος τεμπέλης και φαγάς;
    Χωροφύλακας παπάς".
    Σοφές παροιμίες του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση