GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο-Παπακωνσταντίνου: Είμαι αθώος, δεν αλλοίωσα τη λίστα...

"Έχω πολιτική ευθύνη, αλλά δεν αλλοίωσα τίποτα και δεν στέκει η κατηγορία σε βάρος μου", είπε πριν από λίγο στη Βουλή ο Γιώργος...

"Έχω πολιτική ευθύνη, αλλά δεν αλλοίωσα τίποτα και δεν στέκει η κατηγορία σε βάρος μου", είπε πριν από λίγο στη Βουλή ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
"Δεν θα φορτωθώ εγώ όλες τις αμαρτίες της μεταπολίτευσης και του επιχειρηματικού και μηντιακού κατεστημένου", συνέχισε...
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών είπε ότι αρχικά ζήτησε από τον κ. Καπελέρη να κάνει τον πρώτο έλεγχο βάσει των 20 ονομάτων με τις μεγαλύτερες καταθέσεις και "με ενημέρωσε ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι για συγκεκριμένα άτομα δεν δικαιολογούνται οι καταθέσεις".
Συνέχισε λέγοντας ότι έδωσε τα στοιχεία στον κ. Διώτη, ότι δεν τα πρωτοκόλλησε διότι δεν ήθελε να διακινδυνεύσει τη διαρροή των στοιχείων, "καθότι δόθηκαν ως απόρρητα".
"Εγραψα το cd σε usb γιατί εναι πιο ασφαλές", είπε και τόνισε ότι δεν υπάρχουν συγγενείς του στα 20 ονόματα που έδωσε για έλεγχο.
"Εγώ έδωσα άλλο στικάκι από αυτό που λείπουν τα ονόματα", κατέληξε, τονίζοντας ότι ούτε στον χειρότερο εχθρό του δεν εύχεται να περάσει αυτό που περνάει τώρα, διότι «είμαι αθώος, η αλήθεια θα φανεί».










Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση