GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεφαλογιάννης: Ματώνουμε,αλλά θα κερδίσουμε...

«Μπορεί να ματώνουμε, να πονάμε αλλά στο τέλος θα κερδίσουμε» δήλωσε από το Ηράκλειο ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μανώλης ...

«Μπορεί να ματώνουμε, να πονάμε αλλά στο τέλος θα κερδίσουμε» δήλωσε από το Ηράκλειο ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο περιθώριο της επίσκεψης του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, είπε ότι οι πολίτες έχουν κάνει μια κρίσιμη επιλογή στις τελευταίες δύο εκλογικές αναμετρήσεις, πoια θα είναι κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί η χώρα και η κατεύθυνση αυτή είναι προς την ΕΕ ,την Ευρωπαϊκή οικογένεια που και αυτή πρέπει να κάνει μεταρρυθμίσεις και είμαι βέβαιος ότι θα γίνουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Ακόμη μίλησε για ώριμο λαό ο οποίος όπως τόνισε, πλήττεται και αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες και ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας βρίσκεται στα όρια του αδιεξόδου. Ωστόσο, πρόσθεσε με επιμονή και υπομονή , μπορεί βεβαίως να ματώνουμε και να πονάμε αλλά στο τέλος θα κερδίσουμε.

2 σχόλια

  1. Ματώνουμε ; Πονάμε ;
    Ποιοι ; Εσείς ; Εσείς περνάτε ζωή και κότα ! Έχετε τόσα που θα φάνε και τα δισέγγονά σας. Μόνο ηλίθιοι σας πιστεύουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας δουλεύουν κανονικά. Όλες οι διαπλεκόμενες,κρατικοδίαιτες εφημερίδες δημοσιεύουν δημοσκοπήσεις ότι ο ελληνικός λαός, ενθουσιασμένος από τις νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, τους νέους φόρους στα ακίνητα και αυτοκίνητα, ενθουσιασμένος που δεν έχει γιατρούς, φάρμακα λόγω ΕΟΠΠΥ θέλει ξανά την τρικολόρ κυβέρνηση ΣαμαροΒενιζέλου ! Εκτός κι αν αυξήθηκαν οι βλάκες στη χώρα !

    Καλά μας κάνουν, βλάκα Έλληνα. Εσύ τους αγοράζεις και τους ταϊζεις να στηρίζουν αυτούς που καθημερινά σε εξοντώνουν, εσένα και τα παιδιά σου ! Ραγιάδες μας έχουν κάνει ! Για να μας κυβερνάνε αυτά τα πολιτικά τζάκια αιώνια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση