GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί πήγε ο Παντελής Βούλγαρης στη Λαμία;

Ο Παντελής Βούλγαρης βρέθηκε στη Λαμία για να γνωρίσει τους ανθρώπους που έκαναν remake την ταινία του και το οποίο μάλιστα θα προλογίσει...

Ο Παντελής Βούλγαρης βρέθηκε στη Λαμία για να γνωρίσει τους ανθρώπους που έκαναν remake την ταινία του και το οποίο μάλιστα θα προλογίσει ο ίδιος στο 11ο Φεστιβάλ Cult Ταινιών !!!
Όταν μια έξυπνη ιδέα, καταλήγει να σε φέρνει στην ευχάριστη θέση να γνωρίζεις τόσους σπουδαίους ανθρώπους, όπως ο Παντελής Βούλγαρης, τα πολλά λόγια είναι περιττά.
Την περασμένη Κυριακή ο μεγάλος σκηνοθέτης ήρθε στη Λαμία να συναντήσει μια παρέα φίλων, που θέλησε να δείξει με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, την αγάπη της για την ταινία του, <<ΒΙΕΤΝΑΜ - Όλα είναι Δρόμος>>.
Χωρίς κανείς τους να είναι ηθοποιός, χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό, με τη χρήση μια απλής κάμερας κι ενός υπολογιστή, αλλά με περίσσιο χιούμορ, κέφι και αρκετή δόση τρέλας, κατάφερε να βιώσει τη χαρά των γυρισμάτων, μιας καθαρά ερασιτεχνικής ταινίας...
Η επίσημη προβολή της ταινίας θα γίνει το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 21.45 στο 11ο Φεστιβάλ Cult Ταινιών, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Gagarin 205 Live Music Space στην Αθήνα.
Άξιο αναφοράς είναι πως ο Παντελής Βούλγαρης θα είναι και εκεί για να προλογίσει την προβολή του remake της ταινίας του.
Τέλος αναφέρουμε πως η ταινία είναι παραγωγή της Krikello Productions, σε σκηνοθεσία - μοντάζ - κάμερα Αντώνη Μπεσλεμέ και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους παίζουν οι Μπαμπης Μπεσλεμές,Σωτήρης Αγγελακόπουλος, Χρύσα Ρέντα, Χρήστος Κοντοβάς.
Οι φωτογραφίες είναι του Άρη Αντωνίου και είναι από το "Εν Αριστοτέλους" στη Λαμία, όπου έγινε η συνάντηση την Κυριακή το βράδυ.
Στο "Εν Αριστοτέλους" έγιναν και πολλά από τα γυρίσματα του remake της ταινίας το οποίο μπορείτε να δείτε αμέσως μετά τις φώτο στο τέλος του άρθρου.


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση