GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ: Ως εδώ με την πολιτική χυδαιότητα...

Νέα σκληρή ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, μετά τις καταγγελίες της Ζωής Κωνσταντ...

Νέα σκληρή ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, μετά τις καταγγελίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά :Ως εδώ με την πολιτική χυδαιότητα που «πιάνεται από τα μαλλιά της»
"Μετά το ολοκληρωτικό φιάσκο που έπαθε ο ΣΥΡΙΖΑ από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών σχετικά με την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ, τα στελέχη του βρίσκονται πλέον σε απόλυτη σύγχυση και απόγνωση. Βλέπουμε λοιπόν σήμερα ότι οι επίδοξοι μιμητές του επιθεωρητή Κλουζώ ξεκινούν νέο γύρο δήθεν «αποκαλύψεων» για να καλύψουν την αποκαληφθείσα σκευωρία τους", επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει, αφήνοντας και πάλι αιχμές για τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη.
"Αφορμή αυτή τη φορά είναι δημοσιεύματα της εποχής που αναφέρονται σε σύσκεψη στο γραφείο του τότε Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στη Βουλή με τον κ. Βενιζέλο, παρουσία στην αρχή και του κ. Διώτη, το απόγευμα της 8-7-2011. Ημέρα, το μεσημέρι της οποιας, σύμφωνα με τις τεχνικές έρευνες των οικονομικών εισαγγελέων, «γεννήθηκε» το επίμαχο USB. Αυτό που άφησε ο κ. Διώτης στο γραφείο του κ. Βενιζέλου όταν τον ενημέρωσε και παρέδωσε ο κ. Βενιζέλος στις αρμόδιες αρχές, όταν προβλήθηκε ο απίστευτος ισχυρισμός ότι ο κ. Διώτης αποχωρώντας από το ΣΔΟΕ δεν άφησε το υλικό στην υπηρεσία του!
Ωσάν να ανακάλυψε την Αμερική, ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί σήμερα αυτήν την τρομακτική «αποκάλυψη» για να αποδείξει ότι οι κ.κ. Βενιζέλος και Διώτης είχαν συναντηθεί πριν από τα τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου, όπως κατέθεσαν και οι δύο στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας!
Μα, από πού αντλούν το συμπέρασμα ότι πριν ο κ. Διώτης ζητήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Βενιζέλο δεν μετείχε σε αλεπάλληλες συσκέψεις και συναντήσεις με τον υπουργό για θέματα που αφορούν την φοροδιαφυγή; Το πρωί της συγκεκριμένης ημέρας είχε πραγματοποιηθεί η τρίτη κατά σειρά ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα ο κ. Βενιζέλος, με τη συμμετοχή τόσο του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Π.Οικονόμου, των γενικών γραμματέων και γενικών διευθυντών του ΥΠΟΙΚ, όσο και του κ. Διώτη.
Το παράδοξο είναι το ακριβώς αντίστροφο: ότι ο κ. Διώτης δεν ενημέρωσε τον νέο υπουργό αμέσως, αλλά περίμενε σχεδόν δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου υπουργού (17-6-2011) για να ζητήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση μαζί του και να τον ενημερώσει για τη «λίστα Λαγκάρντ»." σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
"Ας μην εκτίθεται  λοιπόν τόσο πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για «περίεργες συμπτώσεις» γιατί αν σκεφτεί τι είναι αυτό που λέει, θα καταλάβει ότι στρέφεται κατά των συνεργατών του στην σκευωρία.
Η αλήθεια, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ανατρέψει, είναι ότι όταν ενημερώθηκε με καθυστέρηση ο κ. Βενιζέλος, αφέθηκε στο γραφείο του ένα καινούργιο, απλό, άτυπο αντίγραφο για λόγους πολιτικής ενημέρωσης και φυσικά το ΣΔΟΕ, δια του επικεφαλής του, κατείχε ως αρμόδια υπηρεσία, μελετούσε, αξιολογούσε και διατήρησε το ψηφιακό υλικό, το οποίο κάκιστα δεν αφέθηκε στη θέση του όταν αντικαταστάθηκε ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ", τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

6 σχόλια

  1. Αντε απο εδω μεταλλαγμενα πρασινα ανθρωπάκια,, συνεχιζετε να μιλατε εσεις που φερατε την χωρα σε αυτο το χαλι...και τα γουρουνια οι πρωην υπουργοι κλπ ,,συνεχιζουν και προσπαθουν να ειναι παροντες ,,και να τρωμε στην μαπα την θλιβερη παρουσια τους!!!!!!!!!!! ουστ κοπροσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΩΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

    ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΝ ΨΙΧΑΛΛΙΖΕΙ.

    ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΟΥ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΜΙΛΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.

    ΕΧΟΥΝ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΚΩΜΑ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΦΙΑΣ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ GOOD FELLAS.

    ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΚΩΜΑ" ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ!!!

    ΝΑ MOY ΖΗΣΕΙΣ ΑΘΑΝΑΤΗ ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ!

    ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΘΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΥΚΛΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΑΡΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΕΡΒΑΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΑΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω να γράψω χιλιάδες ΓΙΑΤΊ θα υπερασπιστώ ότι και να κάνουν αυτά τα παιδιά, τα νέα παιδιά..

    Εγώ είμαι γέρος , αλλά τους έχω χεσμένους όλους αυτούς και το σύστημα τους, δεν τους φοβήθηκα ποτέ ούτε θα τους φοβηθώ, μείνατε μόνοι σας παιδιά μου να τους παλεύετε .

    Ήλθε η ώρα σας παιδιά μου να πολεμήσετε,.

    Τι σας ζητάνε; να είστε Σκλάβοι στα καλύτερα σας χρόνια, να τους δουλεύετε με 500 ευρώ τον μήνα για 40 χρόνια με 300 ημερομίσθια τον χρόνο ΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ γιατί; για να πάρετε σύνταξη , αλήθεια πόσο θα είναι; Αυτοί οι γελοίοι που σήμερα σας λένε για καλύτερο μέλλων!! Δεν είναι γελοίοι δυστυχώς, είναι προδότες και επικίνδυνοι ..

    Πρέπει να φύγει αυτή η αιθαλομίχλη της πολιτικής βρωμιάς, να καταστραφεί, με όποιο κόστος, η μέσων, χωρίς οίκτο,.
    ΔΕΝ είναι αυτό μέλλων που σας υπόσχονται..

    Προσωπικά δεν θεωρώ κανένα μαχόμενο άνθρωπο τρομοκράτη όπως θέλει να περάσει η μαύρη προπαγάνδα τους .

    Τρομοκράτες είναι αυτοί Όταν κρυώνουν άνθρωποι.

    Όταν κόβουν ΕΚΑΣ από αναπήρους χωρίς καν να βάζουν εισοδηματικά κριτήρια ενώ τους έχουν περάσει τα ΚΕ.ΠΑ τους. Γιατί το παραμύθι με τους μαϊμού το πέρασαν καλά το ΜΕΚΑ-ΣΚΑΙ-ΑΝ1 με τα παπαγαλάκια τους , τώρα που τους στέλνουν στο θάνατο τους διαπιστωμένους ανάπηρους δεν μιλάνε ,οι αλήτες;

    Όταν κατάργησαν τα εργασιακά ,εξαφάνισαν όποιο νόμο υπέρ αυτού που παράγει πλούτο, φτάσαμε να λένε ανοιχτά τα αφεντικά ,κάτσε να σε γαμήσω για να μη σε διώξω.. {ΤΑ ακούτε ρε προβιαδες της ψευτοαριστεράς Κουβελης, Λυκουδης, Μαργαρητης, Χατζησωκρατης και SIA.}

    Όταν 160.000 χιλιάδες Έλληνες, Νέοι Έλληνες επιστήμονες ΈΦΥΓΑΝ από 2010 στο εξωτερικό 160.000 χιλιάδες εκπαιδευμένα μυαλά ,έστρωσαν δωρεάν φαγητό στο Μινώταυρο της ΜΕΡΓΚΕΛ και της κάθε ΜΕΡΚΕΛ.

    Στης 16 Ιανουαρίου παραδίνουν την χώρα στους Επιτρόπους {έτσι λένε τώρα τους αξιωματικούς τον ES-ES} βάζουν χαράτσια ώστε να μην μπορεί κανείς να τα πλήρωση , αυτομάτως θα τα παίρνει το κράτος, ώμος το κράτος ΤΑΧΑ χρωστά στους δανειστές, με αυτή την μέθοδο θα πάει όλη γη, νερό, θάλασσα μας στους Δανειστές , και ως δώρο σαν κουλιδες Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    Αντίσταση παντού με όποιο μέσω , τρόπο, θυσία, ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΖ, πόλεμο δεν μας λένε οι ίδιοι ότι έχουμε; από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτό το Ποίημα λένε τα Μ.Μ.Ε ; εε ας πολεμήσουμε όσοι θέλουν ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ, αυτοί που τον άρχισαν και τον συνεχίζουν θα έπρεπε να το γνωρίζουν. Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ αλλά ο κόσμος περιμένει τον σωτηρία εξ ουρανού;

    Τη λευτεριά σου μην τη ζητιανεύεις.

    Το δίκιο σου με λόγια μη γυρεύεις.

    Τον θάνατό σου καρτεράνε.

    Χτύπα τους προτού σε φάνε.

    ΘΕΡΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Πότε θα ενεργοποιήσει η κυβέρνηση την πρόβλεψη του Μνημονίου για δημιουργία ειδικής υπηρεσίας στην οποία θα καταγγέλλεις τους γνωστούς σου για φοροδιαφυγή;
    Πρέπει να υπάρχει προστασία, για να μπορείς να καταγγείλεις τον γείτονά σου, τον αδερφό σου, ακόμη και τον πατέρα σου!», εδήλωσε από τον ΣΚΑΪ ο Μπάμπης Παπαδημητρίου κι εμείς ταραχθήκαμε σφόδρα.

    Πάει, είπαμε, έπεσεν ο δρυς, υπέκυψε στις Σειρήνες του λαϊκισμού μέχρι και ο ημίκωφος Μπάμπης.

    Γιατί, κ. Μπάμπη μας, να καταγγέλλουμε μόνο τον πατέρα μας και όχι και τις μανάδες μας;

    Δεν πιστεύω να ενστερνίζεστε τις βρωμιές αυτού του Οβραίου του Φρόιντ περί οιδιπόδειων συμπλεγμάτων, ότι σκοτώνουμε δηλαδή τον μπαμπά και αγαπάμε τη μαμά;

    Εμένα η μαμά μου, κάθε φορά που γεννοβολάει κάποιο φιλικό μας ζευγάρι, πλέκει καμιά δεκαριά ζιπούνια και τα δίνει στο τζάμπα.

    Αίσχος!

    Το τζάμπα, εκτός του ότι είναι ανήθικο αφεαυτού, προάγει αφειδώς τη φοροδιαφυγή, διότι, αν η μαμά τα πουλούσε τα ζιπούνια, το κράτος θα εισέπραττε ίσαμε 40 φόρους. Φέρτε μου επειγόντως ένα τηλέφωνο να την καταγγείλω!

    Το αποφάσισα!
    Μια που το προβλέπει το Μνημόνιο, θα γίνω ρουφιάνος και μάλιστα αυθωρεί:

    Ο προρρηθείς Μπάμπης, που αντιμετωπίζει το Δημόσιο όπως ο Άι Γιώργης τον δράκο, είναι πρώην υπάλληλος και νυν συνταξιούχος της Τράπεζας της Ελλάδος.

    Ο ομοτράπεζός του στο Αλαφουζέικο και απηνής διώκτης του δημοσίου Πάσχος Μανδραβέλης είχε τη σύζυγό του αποσπασμένη στο γραφείο του Γ. Παπακωνσταντίνου κι εκείνος υμνούσε από τη στήλη του στην «Καθημερινή» το Μνημόνιο που εφάρμοζε ο εργοδότης της οικογενείας.

    Ο Γ. Παπαχρήστος των "Νέων", ορκισμένος εχθρός του κράτους και αυτός, έπαιρνε επί Σημίτη εφτά μισθούς από δημόσιες υπηρεσίες, κάτι σαν τα εφτά πετσιά της μοναξιάς, που μνημόνευε ο Πάντζας στο «Μαριχουάνα στοπ».

    Ο οίστρος της ρουφιανιάς με συνεπαίρνει και με οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς.

    Ο εργοδότης της συζύγου του Πάσχου, δηλαδή ο Παπακωνσταντίνου, είχε διορίσει στο ΤΑΙΠΕΔ την ξαδέρφη του, ξέρετε εκείνη της Λίστας Λαγκάρντ.

    Ο Λοβέρδος, που έβγαινε και έλεγε ψέματα ότι υπάρχουν 1 εκατ. δημόσιοι υπάλληλοι, είχε διορίσει τη σύζυγό του στο ΥΠΕΧΩΔΕ με ειδική ρύθμιση.

    Ο Πάγκαλος του μαζί τα φάγαμε είχε διορίσει την κόρη του στη Βουλή,
    οι αντικρατιστές Μητσοτάκηδες παίρνουν από το κράτος τρεις μισθούς και τρεις συντάξεις:
    Ρουφιανιά για λίγο πάψε να χτυπάς με το σπαθί!

    Πρέπει να αναγνωρίσουμε πάντως στους νεοφιλελεύθερους ότι μάχονται λυσσωδώς, πλην ανιδιοτελώς, για να καταργήσουν το κράτος που θρέφει εκείνους και τα σόγια τους.

    Εκτός κι αν απλώς θέλουν να το φέρουν στο πρέπον μέγεθος, όσο χρειάζεται δηλαδή για να τρέφει εκείνους και τα σόγια τους.

    Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κόβουν το ΕΚΑΣ από ανάπηρους

    Κατάργηση του ΕΚΑΣ από την 1/1/2014 και από τους συνταξιούχους αναπηρίας που δεν συμπληρώνουν το 65ο έτος προβλέπει "κρυφή διάταξη" που περιλαμβάνεται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου του υπουργείου Εργασίας για τα επικουρικά ταμεία, η οποία δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ στις 2 Ιανουαρίου.

    Μετά και από αυτή την εξέλιξη εκτιμάται ότι το 2014 οι δικαιούχοι του ΕΚΑΣ (γήρατος, αναπηρίας και θανάτου) θα μειωθούν κατά 100.000 άτομα και από τους περίπου 340.000 σημερινούς δικαιούχους ΕΚΑΣ, το 2014 θα το παίρνουν λιγότεροι από 250.000.

    Οσοι είναι σήμερα κάτω των 65 ετών θα σταματήσουν να το λαμβάνουν από το 2014 και μόνον όταν συμπληρώσουν το 65ο έτος της ηλικίας τους θα το ξαναπάρουν εφόσον συνεχίσουν να πληρούν και τα εισοδηματικά κριτήρια.

    Πηγή: Ελεύθερος Τύπος...ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΦΤΟΥ ΣΑΣ..

    Όταν κόβουν ΕΚΑΣ από αναπήρους χωρίς καν να βάζουν εισοδηματικά κριτήρια ενώ τους έχουν περάσει τα ΚΕ.ΠΑ τους. Γιατί το παραμύθι με τους μαϊμού το πέρασαν καλά το ΜΕΚΑ-ΣΚΑΙ-ΑΝ1 με τα παπαγαλάκια τους , τώρα που τους στέλνουν στο θάνατο τους διαπιστωμένους ανάπηρους δεν μιλάνε οι αλήτες ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ;

    Όταν κατάργησαν τα εργασιακά ,εξαφάνισαν όποιο νόμο υπέρ αυτού που παράγει πλούτο, φτάσαμε να λένε ανοιχτά τα αφεντικά ,κάτσε να σε γαμήσω για να μη σε διώξω.. {ΤΑ ακούτε ρε προβιαδες της ψευτοαριστεράς Κουβελης, Λυκουδης, Μαργαρητης, Χατζησωκρατης και SIA.}


    Αντίσταση παντού με όποιο μέσω , τρόπο, θυσία, ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΖ, πόλεμο δεν μας λένε οι ίδιοι ότι έχουμε; από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτό το Ποίημα λένε τα Μ.Μ.Ε ; εε ας πολεμήσουμε όσοι θέλουν ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ, αυτοί που τον άρχισαν και τον συνεχίζουν θα έπρεπε να το γνωρίζουν. Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ αλλά ο κόσμος περιμένει την σωτηρία εξ ουρανού;

    Τη λευτεριά σου μην τη ζητιανεύεις.

    Το δίκιο σου με λόγια μη γυρεύεις.

    Τον θάνατό σου καρτεράνε.

    Χτύπα τους προτού σε φάνε.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΤ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΤΟΥ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ,,,ΤΡΕΝΤΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΜΙΜΗ ΓΙΑ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΣΟΖΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΕΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση