GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λιάρος για την επίθεση με τα γκαζάκια...

Πριν από λίγο ο Αντώνης Λιάρος ανήρτησε ένα σχόλιο στο Facebook, με το οποίο τοποθετείται για την επίθεση που έγινε στο σπίτι του με γκαζ...

Πριν από λίγο ο Αντώνης Λιάρος ανήρτησε ένα σχόλιο στο Facebook, με το οποίο τοποθετείται για την επίθεση που έγινε στο σπίτι του με γκαζάκια τα ξημερώματα από άγνωστους.
Αναλυτικά το σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου:
"Το σχέδιο τρομοκράτησης των δημοσιογράφων είναι παλιό.Υλοποιείται σταδιακά και κατά περίπτωση. Είτε πρόκειται για πυροβολισμούς σε μέσα ενημέρωσης, είτε για γκαζάκια στις πόρτες των σπιτιών τους, είτε για απειλητικά μηνύματα μέσω τηλεφώνων ή προκηρύξεων, οι αφορμές είναι διαφορετικές, αλλά ο στόχος ίδιος: Να φιμωθούν οι δημοσιογραφικές φωνές... Να τρομοκρατηθούν οι άνθρωποι που ενημερώνουν τους πολίτες, με τον τρόπο που οι ίδιοι θεωρούν σωστό...
Με την μέθοδο του εκφοβισμού για την ασφάλεια, τη δική τους και της οικογένειάς τους...
Ας σκεφτούν αυτοί που χύνουν -τώρα εκ των υστέρων- κροκοδείλια δάκρυα για τα γκαζάκια εναντίον δημοσιογράφων, πόσο έχουν συμβάλει με τη στάση τους στο κλίμα διχασμού, εκφοβισμού και τρομοκρατίας.
Ας προβληματισθούν τι πέτυχαν με τη στοχοποίηση όσων εκφράζουν διαφορετική άποψη από τη δική τους.
Ας αναλογισθούν, πως όταν διχασθεί η κοινωνία και στραφούν οι μεν εναντίον των δε, ελάχιστη σημασία θα έχουν οι κομματικές αποχρώσεις.
Ας αναλογισθούν ότι η Δημοκρατία κινδυνεύει, όχι από τους δημοσιογράφους, ή από την φτώχια που έχει επιβάλει το μνημόνιο, αλλά από την υποκριτική στάση των δήθεν υπερασπιστών της".



3 σχόλια

  1. H Ρειντεζ και οι κένταυροι της Νέας Δημοκρατίας είναι, γιατί τους κόψατε την μάσα.. ΤΡΕΧΆΤΕ ΤΏΡΑ ......Αν άλλα έχεις στοιχεία στον εισαγγελααααααααααααααααααα .. ακούτε ρε ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΙΓΑ ΠΑΘΑΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ
    ΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. DWSTE PLEOPSIFIA STHN XRYSH AUGH
    NA ISIXASOUME MIA GIA PANTA APO AUTA TA KA8ARMATA! MERIKWN ORWN UPO8ESH EINAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση