GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην «κατάψυξη» και η Κρήτη...

Πολλά προβλήματα δημιούργησε η πυκνή χιονόπτωση στα ορεινά αλλά και τα ημιορεινά της Κρήτης. Η θερμοκρασία έπεσε και στους -4 βαθμούς. Δί...

Πολλά προβλήματα δημιούργησε η πυκνή χιονόπτωση στα ορεινά αλλά και τα ημιορεινά της Κρήτης. Η θερμοκρασία έπεσε και στους -4 βαθμούς. Δίπλωσε νταλίκα στα Ανώγεια. Η πορεία των καιρικών φαινομένων θα καθορίσουν το αν τα σχολεία θα λειτουργήσουν σήμερα.
Η χιονόπτωση ξεκίνησε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Τρίτης με ασθενείς χιονοπτώσεις σε όλη την περιοχή του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και εντάθηκε μετά τις τρεις ενώ τις πρωινές ώρες η χιονόπτωση ήταν συνεχής και πυκνή. Να σημειωθεί ότι έκλεισε για λίγο και η πρόσβαση από τη Χερσόνησο προς το Οροπέδιο Λασιθίου.
Νταλίκα δίπλωσε στα Ανώγεια
Η πυκνή χιονόπτωση και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος ήταν οι αιτίες που νταλίκα που μετέφερε ζωοτροφές, δίπλωσε στα Σίσαρχα, νωρίς χθες το πρωί.  Χρειάστηκε η συνδρομή μηχανημάτων του δήμου προκειμένου το βαρύ όχημα να τραβηχτεί στην άκρη του δρόμου, ώστε η κυκλοφορία να διεξαχθεί κανονικά.
Η πορεία των καιρικών φαινομένων θα καθορίσουν το αν τα σχολεία θα λειτουργήσουν σήμερα.
ΠΗΓΗ:cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση