GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς:Χρειάζεται νέα πρόταση για τη νεολαία

Σαμαράς:Χρειάζεται νέα πρόταση για τη νεολαία Την ανάγκη για διατύπωση μιας νέας πρότασης για τη νεολαία υπέδειξε ο πρωθυπουργός Αντώνη...

Σαμαράς:Χρειάζεται νέα πρόταση για τη νεολαία

Την ανάγκη για διατύπωση μιας νέας πρότασης για τη νεολαία υπέδειξε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην έκτακτη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που πραγματοποιήθηκε στην Λεμεσό με φιλοξενία του ΔΗΣΥ.
Σύμφωνα με έγκυρη πηγή, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «αυτή η πρόταση θα πρέπει να έχει κεντρικά στοιχεία την ανάπτυξη και την ευαισθησία, σε αντιπαράθεση, όπως είπε, με την πρόταση της άλλης πλευράς (δηλ. των σοσιαλιστών), αν αυτή υπάρξει».
Στο περιθώριο της συνόδου ο πρωθυπουργός είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον Ιρλανδό ομόλογό του και προεδρεύοντα αυτό το εξάμηνο στο Συμβούλιο της ΕΕ, Έντα Κένι (ο κ. Κένι θα επισκεφθεί την Αθήνα και η ακριβής ημερομηνία της επίσκεψης θα καθοριστεί διά της διπλωματικής οδού).
Επίσης, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη.
Αναφορικά με τις επιθέσεις σε βάρος δημοσιογράφων στην Αθήνα ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, μίλησε τηλεφωνικώς με όλους όσοι δέχθηκαν επίθεση. Σχετικά, έγκυρη πηγή σημείωσε το γεγονός ότι δεν υπήρξε καταδίκη από συγκεκριμένο κόμμα.

Πηγή: ΑΜΠΕ



Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση