GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε μουσουλμάνο ανήκει το πτώμα

Σε μουσουλμάνο ανήκει το πτώμα Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε τα ξημερώματα της Τρί...

Σε μουσουλμάνο ανήκει το πτώμα

Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, σε εγκαταλελειμμένες καπναποθήκες δίπλα στο ΚΤΕΛ της Ξάνθης.
Οι τοπικές Αρχές, κατάφεραν να αποσπάσουν δακτυλικό αποτύπωμα από τη σωρό του άτυχου άνδρα και να το ταυτίσουν στη βάση δεδομένων.
Πρόκειται για έναν μεσήλικα μουσουλμάνο από τη Βελώνη του δήμου Αβδήρων που αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού ενώ έχει επανειλημμένως απασχολήσει τις Αστυνομικές Αρχές στο παρελθόν.
Δίπλα στο πτώμα εντοπίστηκαν αλκοολούχα ποτά καθώς και αναπτήρες, ενώ από την έρευνα που ακολούθησε στο σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα έχει συλλεχτεί υλικό το οποίο και έχει αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.
Η περίπτωση να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια πλέον απορρίπτεται, όπως προκύπτει από την έως τώρα έρευνα.

Πηγή: thrakitoday.com
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση