GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δένδιας:Νομιμότητα παντού

Δένδιας:Νομιμότητα παντού "Το μήνυμα είναι σε κάθε περίπτωση ένα: νομιμότητα παντού, από όλους  και σε κάθε κατεύθυνση", δήλωσ...

Δένδιας:Νομιμότητα παντού
"Το μήνυμα είναι σε κάθε περίπτωση ένα: νομιμότητα παντού, από όλους  και σε κάθε κατεύθυνση", δήλωσε ο   υπουργός  Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νικός Δένδιας σχετικά με την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών.

"Η πολύ μεγάλη αυτή επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι μία ακόμη ένδειξη της προσήλωσης, της συντριπτικής πλειοψηφίας των γυναικών και των ανδρών που υπηρετούν σε αυτή, στο έργο που η Πολιτεία τους εμπιστεύθηκε και στην αφοσίωσή τους στην προστασία του κοινωνικού συνόλου", τόνισε.
"Για τον ίδιο λόγο θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν στην εξάρθρωση του τεράστιου αυτού κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών εκ μέρους της Κυβέρνησης της χώρας μας.
Θα ήθελα επίσης να διαβεβαιώσω την ελληνική κοινωνία ότι οι ελάχιστοι  επίορκοι στο εσωτερικό των διωκτικών αρχών σήμερα εντοπίζονται από τους ίδιους τους συναδέλφους τους και αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του Νόμου.  Στόχος είναι όχι μόνο ο εντοπισμός της απειροελάχιστης μειοψηφίας που μετέχει στην οργανωμένη παρανομία, αλλά και οιουδήποτε τυχόν την ανέχεται", επισημαίνει.


Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο


  1. Μαλιστα.. "ΝΟΜΙΟΜΟΤΗΤΑ" αφου ειχε νομιμοποιηθει η κλεψια και η ρεμουλα απο τα ιδια κομματα...(!)

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ (!)

    ΚΑΙ αφου τα φαγανε ολα ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ πουλησανε ολα ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ......(!)

    ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΩ ΕΓΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση