GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρελθόν ο Ντιόγο

Με μία λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Ντιόγο Λουίς Σάντο. Ο Βραζιλιάνος που είχε πάρει ...


Με μία λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Ντιόγο Λουίς Σάντο. Ο Βραζιλιάνος που είχε πάρει μεταγραφή από την Πορτουγκέζα στον Πειραιά το 2008 φεύγει οριστικά και αμετάκλητα από την ομάδα μετά από από μία σειρά απογοητευτικές εμφανίσεις και πειθαρχικά παραπτώματα εντός αλλά και εκτός προπονήσεων.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε επίσημα ο πρωταθλητής Ελλάδας: «Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Ντιόγκο Λουίς Σάντο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ντιόγκο Λουίς Σάντο». Σύμφωνα με τα όσα ανακύπτουν το πιο πιθανό είναι ο Ντιόγο να βρει την επόμενή του ομάδα στην Βραζιλία.
Πολύ στεναχωρημένος ο παίκτης
Ο Ντιόγο από μέρους του φεύγει όντας ιδιαίτερα απογοητευμένος και στεναχωρημένος. Τις προηγούμενες μέρες και όσο περνούσε ο χρόνος ήταν κόλο αι πιο «σκασμένος». Στην προπόνηση της Τετάρτης -όπως είχαμε αναφέρει προ ημερών- είχε ήδη αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, μην μπορώντας να πιστέψει ότι δεν θα έχει άλλη ευκαιρία στον Ολυμπιακό.
Ο ίδιος θεωρεί ότι αδικήθηκε. Ότι στο τελευταίο χρονικό διάστημα οι Πειραιώτες τον τιμώρησαν πολύ πιο αυστηρά απ' όσο θα έπρεπε και ότι δεν έκανε τέτοιες πράξεις που να δικαιολογούσαν την αποχώρησή του. «Είναι κρίμα γιατί εγώ ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα και να παλέψω για το καλύτερο», έλεγε χαρακτηριστικά στου Ρέντη ο Βραζιλιάνος φορ.
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση