GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο: Ποιου βουλευτή της ΝΔ η σύζυγος διορίστηκε στο Τραμ...

Από τον Αδιάκριτο. "Δεν έχω κάνει καμία πρόσληψη" απάντησε σε συνδικαλιστή του Μετρό ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης...

Από τον Αδιάκριτο.

"Δεν έχω κάνει καμία πρόσληψη" απάντησε σε συνδικαλιστή του Μετρό ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης...
Ντινόπουλος όταν ρωτήθηκε αν έχει κάνει και αυτός προσλήψεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως είχαν κάνει πριν το 2009 υπουργοί της ΝΔ.
Ιδού όμως τι παραδέχτηκε, πριν από μερικά 24ωρα, ο ίδιος βουλευτής:

Στη διάρκεια προωτίνής εκπομπής στον ANT1, o κ. Ντινόπουλος σε υψηλούς τόνους τόνισε απευθυνόμενος στον γενικό γραμματέα Μεταφορών Νίκο Σταθόπουλο πως «ο κ. Σταματόπουλος (σ.σ.: Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Μετρό) κάνει τη δουλειά του. Καλά κάνει! Η διοίκηση και εσείς τι κάνατε; Δεν ξέρατε ότι ετοίμαζαν απεργία; 50 άτομα κλείνουν το Μετρό; Γιατί τους αφήνετε έτσι και τους πληρώνετε κι από πάνω;».
Όπως ήταν φυσικά, οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο με τον ένα να μιλάει πάνω στη φωνή του άλλου, τον κ. Σταματόπουλο να αποκαλεί τον βουλευτή της ΝΔ «φασίστα» και τον κ. Σταθόπουλο να μιλά για μισθούς-μαμούθ!
Το λόγο έλαβε εκεί η αντιπρόεδρος του σωματείου κ. Πατεράκη: «Κε Ντινόπουλε, είπατε προχθές ότι όλες οι προσλήψεις στο Μετρό είναι ρουσφετολογικές. Υπάρχει κανένα συγγενολογικό σας πρόσωπο που δούλευε πριν λίγο καιρό με εμάς;».
«Τη σύζυγό μου εννοείτε; Είναι σε διαθεσιμότητα, τη διώξανε από το Τραμ» απάντησε φωνάζοντας ο κ. Ντινόπουλος για να του απαντήσει η κα Πατεράκη: «Το ξέρω κε Ντινόπουλε, σας ρώτησα για πριν».
Ο βουλευτής της ΝΔ εξοργίστηκε ακόμη περισσότερο εκεί και άρχισε και τις... χειρονομίες: «Είναι σε διαθεσιμότητα κυρία μου. Και δεν έχω πάει να παρακαλέσω κανέναν να εξαιρεθεί. Γι’ αυτό, μόκο» φώναξε, κάνοντας μάλιστα και νόημα να το… ράψει η αντιπρόεδρος του σωματείο των εργαζομένων του Μετρό!
«Πως μπήκε κε Ντινόπουλε; Πως μπήκε;» σχολίασε στη συνέχεια η κα Πατεράκη, για να απαντήσει εκ νέου ο κ. Ντινόπουλος: «Δεν ήταν σαν εσάς να παίρνει 2.000 ευρώ. Δεν ήταν σας εσάς κυρία μου. Άντε μπράβο»!

2 σχόλια

  1. RE PASOKOPRESS TO 90% EINAI DIORISMENOI APO TO PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαι σένα γιατί δεν σε πειράζει ρε που ο πρωην Κομουνιστής Ντινόπουλος διόρισε την γυναίκα του στο ΤΡΑΜ. Μασκαράς και τιποτένιος είναι και σε εσένα ντροπή που επικροτείς την στάση του. Ας το ..΄.. γιαυτό πάμε κατά διαόλου με τους χαρακτήρες που έχετε κοπρόσκυλα . όσο για την γυναίκα του Ντινόπουλου μην ανησυχείς σύντομα θα την βολέψει σε καλύτερη θέση, που ξέρεις μπορεί να καλύψει καμία κενή θέση στη ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση