GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Χίλαρι Κλίντον Πρόεδρος των ΗΠΑ;..

Μία από τις πιο εξέχουσες προσωπικότητες του αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος, η Νταϊάν Φεϊνστάιν, ενθάρρυνε την υπουργό Εξωτερικών, Χί...

Μία από τις πιο εξέχουσες προσωπικότητες του αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος, η Νταϊάν Φεϊνστάιν, ενθάρρυνε την υπουργό Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, να θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές της χώρας το 2016 και να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ.
«Θαυμάζω την Κλίντον» δήλωσε η γερουσιαστής της Καλιφόρνια σε τηλεοπτική εκπομπή του CNN. «Θα με χαροποιούσε αν έθετε υποψηφιότητα».
Η Φεϊνστάιν ερωτηθείς εάν η απόφαση του Μπαράκ Ομπάμα να πραγματοποιήσει από κοινού συνέντευξη με την Κλίντον στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS, δείχνει την προτίμηση του προέδρου για τον διάδοχό του.
«Δεν με απασχολεί τόσο αυτό όσο τι σκέφτεται να κάνει η υπουργός το 2016», απάντησε η Φεϊνστάιν. «Πιστεύω ότι έχει επιτύχει πολλά πράγματα και η δημοτικότητά της έχει ανέβει πολύ. Έχει συνολική γνώση των πραγμάτων. Έχει υπηρετήσει στη Γερουσία και υπήρξε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ», δήλωσε η γερουσιαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση