GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο εξώδικο από τον Τόνι Μαυρίδη στην Έλενα Παπαρίζου για τα οικονομικά της εταιρείας τους...

Νέο εξώδικο έστειλε ο Τόνι Μαυρίδη στην πρώην σύντροφό του, Έλενα Παπαρίζου. Αντικείμενο της διαμάχης τώρα είναι  η εταιρία καλλιτεχνικώ...


Νέο εξώδικο έστειλε ο Τόνι Μαυρίδη στην πρώην σύντροφό του, Έλενα Παπαρίζου. Αντικείμενο της διαμάχης τώρα είναι  η εταιρία καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων που είχαν από κοινού, οι υποχρεώσεις τους στην εφορία, αλλά και τα κέρδη του καθενός.
Χαρακτηριστικά, στο εξώδικο του προς την τραγουδίστρια, ο Τονι Μαυρίδης αναφέρει:
«Καθ’ όλα τα έτη λειτουργίας της εταιρίας προβαίνατε σε αλόγιστες σπατάλες (πανάκριβα είδη ένδυσης, ταξίδια αναψυχής κ.τ.λ), άσχετες με τις εταιρικές υποχρεώσεις και τον εταιρικό σκοπό, καταβάλλοντας χρήματα από τα έσοδα της εταιρίας μας, ενώ ταυτόχρονα παρανόμως, δεν αποδίδατε σε εμένα τα εταιρικά κέρδη».
Στο εξώδικο του, ο Τόνι Μαυρίδης δηλώνει «ριγμένος» οικονομικά. Κατηγορεί την Έλενα Παπαρίζου για αλόγιστες σπατάλες με χρήματα της εταιρίας τους. Χαρακτηριστικό είναι πως το φόρεμα της στην πρεμιέρα της με τον Αντώνη Ρέμο πριν τρία χρόνια, κόστιζε… 20.000 ευρώ!
Το μεγάλο παράπονο του Τόνι Μαυρίδη είναι ότι δεν εισέπραττε τα κέρδη που του αναλογούσαν. Όσο ήταν ζευγάρι, δούλευαν μαζί, αλλά το ταμείο το διαχειριζόταν η τραγουδίστρια, όπως αναφέρεται στο εξώδικο του:
«Η συμβολή μου στην εταιρία έφτασε σε σημείο να καταστεί η παροχή των υπηρεσιών μου προς αυτή, το κύριο αντικείμενο της εν γένει επαγγελματικής μου δραστηριότητας, συμβάλλοντας στην προσωπική σας καλλιτεχνική επιτυχία».
Και συνεχίζει στο εξώδικο του:
«Παρότι έχετε κατ΄επανάληψη κληθεί, δεν αποδώσατε την λογοδοσία των εσόδων της εταιρίας, και των αναλογούντων σε εμένα κερδών, ουδέποτε μου αποδώσατε τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας. Σας δηλώνω ότι καταγγέλλω τη μεταξύ μας υφιστάμενη εταιρία, με την επωνυμία “ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε”».
Τώρα ο Τόνι Μαυρίδης ζητάει μέσω του δικηγόρου του Γιάννη Καρούζου εκκαθάριση της εταιρείας. Σε αυτή την περίπτωση, η Έλενα Παπαρίζου έχει δύο επιλογές: είτε θα αναγνωρίσει το ποσό που υποστηρίζει ο Μαυρίδης ότι του οφείλει είτε θα αποδείξει πως δεν του χρωστάει τίποτα. Το σίγουρο είναι πως όλα τα οικονομικά θα βγουν στο φως.
Ο Τόνι Μαυρίδη καλεί την τραγουδίστρια σε συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, και ζητά την εκκαθάριση της εταιρίας και τη ρύθμιση των οικονομικών τους διαφορών.
Σε περίπτωση όμως που η Έλενα Παπαρίζου δεν δεχθεί συνάντηση, ο πρώην σύντροφος της, θα καταθέσει και μήνυση εναντίον της.
ΠΗΓΗ:Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση