GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσα δευτερόλεπτα χρειάζονται για να ερωτευτούμε;

Μερικά δευτερόλεπτα αρκούν για να σας αλλάξουν τη ζωή. Τον ερωτευτήκατε..


Μερικά δευτερόλεπτα αρκούν για να σας αλλάξουν τη ζωή. Τον ερωτευτήκατε.. με την πρώτη ματιά κι από τότε δε μπορέσατε να τον βγάλετε από το μυαλό σας. Πόσο χρειάζεται στην πραγματικότητα για να ερωτευτούμε;
Σύμφωνα με μία νέα έρευνα που δημοσιεύει το queen.gr, όσο περισσότερο κοιτάει ένας άντρας μια γυναίκα την πρώτη φορά που τη γνωρίζει, τόσο πιο πολύ του αρέσει.
Αφήστε τις βόλτες στην παραλία, τα ποτά στα συνοικιακά μπαρ και τα αλλεπάλληλα ραντεβού. Αν η οπτική επαφή με το λεγάμενο κρατάει μόνο 4 δευτερόλεπτα, τότε δεν έχει εντυπωσιαστεί. Αν όμως η επαφή αυτή κρατήσει πάνω από 8.2 δευτερόλεπτα, τότε μιλάμε για έρωτα και μάλιστα κεραυνοβόλο.
Η έρευνα για κάποιο λόγο μας εξαίρεσε καθώς θεώρησε πως όταν μία γυναίκα κοιτάει επίμονα όση ώρα και να περάσει είναι δυνατό να μη σημαίνει τίποτα για αυτήν.
Την επόμενη φορά που θα πείτε στις φίλες σας ότι είστε ερωτευμένη θυμηθείτε για πόσα δευτερόλεπτα ανταλλάσσατε ερωτικές ματιές με το λεγάμενο και στοιχειοθετήστε τα λεγόμενά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση