GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα αμερικανικά ΜΜΕ για τις δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα

Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που φέρουν ως πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία, αναφέρονται αμερικανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, επισημαίνον...

Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που φέρουν ως πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία, αναφέρονται αμερικανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, επισημαίνοντας ότι «το κυβερνών κόμμα άρχισε να αυξάνει τη δημοτικότητά του».
Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα της «Wall Street Journal», σε ανταπόκριση από την Αθήνα, το οποίο αναφέρεται σε τρεις δημοσκοπήσεις που παρουσιάστηκαν το Σαββατοκύριακο και οι οποίες δίνουν προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία.
Όπως σημειώνεται, «το συντηρητικό κόμμα της Ν.Δ., το οποίο ηγείται της τρικομματικής κυβερνητικής συμμαχίας, πήρε προβάδισμα από το ριζοσπαστικό αριστερό κόμμα της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με τρεις δημοσκοπήσεις, καθώς η πλειοψηφία των Ελλήνων εμφανίζεται πεπεισμένη ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ».
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι «η δημοτικότητα της Νέας Δημοκρατίας είχε αρχίσει να μειώνεται μετά τις βουλευτικές εκλογές, αλλά παρουσιάζει εκ νέου ανοδική τάση, μετά την διασφάλιση της διεθνούς χρηματοδοτικής στήριξης προς τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση