GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καπουτζίδης ετοιμάζει ταινία

Ο Καπουτζίδης ετοιμάζει ταινία Μπορεί να επέστρεψε τηλεοπτικά σε μικρές "δόσεις" καθώς μαζί με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου παρουσ...

Ο Καπουτζίδης ετοιμάζει ταινία
Μπορεί να επέστρεψε τηλεοπτικά σε μικρές "δόσεις" καθώς μαζί με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου παρουσιάζει την μαγερική εκπομπή "Παρέα στην κουζίνα" στο Mega, αλλά προσεχώς ο Γιώργος Καπουτζίδης κάνει "διπλή επίθεση".
O αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση "Θα σε πάρω να φύγουμε" που θα ξεκινήσει στο θέατρο Badminton στις 15 Μαρτίου.
Αυτό, ωστόσο που δεν γνωρίζουν πολλοί, παρά μόνο οι άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον, είναι ότι ο Γιώργος πηγαινοέρχεται συχνά στην Αίγινα, όπου διατηρεί το εξοχικό του, γιατί γράφει μανιωδώς το σενάριο για την πρώτη του ταινία. Ήδη στο μυαλό του Γιώργου Καπουτζίδη υπάρχουν και οι ηθοποιοί που θα ερμηνεύσουν τους ρόλους της φιλόδοξης πρώτης του ταινίας.
Πηγή: Hello!
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση