GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφουν στις χώρες τους...

31 αλλοδαποί πολίτες, διαφόρων υπηκοοτήτων, επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, από το Τμήμα...

31 αλλοδαποί πολίτες, διαφόρων υπηκοοτήτων, επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, στις χώρες τους επέστρεψαν 15 άτομα από την Αλβανία, 8 από το Ιράκ, 3 από την Μογγολία, και ακόμα 4 από την Γερμανία, την Πολωνία, το Μαρόκο και την Κροατία, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Η επιστροφή των αλλοδαπών υπηκόων πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις, από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς το Αλγέρι, το Ντίσελντορφ, το Ερμπίλ, το Ζάγκρεμπ, την Καζαμπλάνκα, το Ουλάν Μπατόρ και τη Βαρσοβία, αντίστοιχα. Οι υπήκοοι Αλβανίας επεστράφησαν οδικώς στη χώρα τους μέσω της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.
Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών και Εθνικούς πόρους.
Πηγή: ΑΜΠΕ

2 σχόλια

  1. Μας δουλεύουν κανονικά. Όλες οι διαπλεκόμενες,κρατικοδίαιτες εφημερίδες δημοσιεύουν δημοσκοπήσεις ότι ο ελληνικός λαός, ενθουσιασμένος από τις νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, τους νέους φόρους στα ακίνητα και αυτοκίνητα, ενθουσιασμένος που δεν έχει γιατρούς, φάρμακα λόγω ΕΟΠΠΥ θέλει ξανά την τρικολόρ κυβέρνηση ΣαμαροΒενιζέλου ! Εκτός κι αν αυξήθηκαν οι βλάκες στη χώρα !

    Καλά μας κάνουν, βλάκα Έλληνα. Εσύ τους αγοράζεις και τους ταϊζεις να στηρίζουν αυτούς που καθημερινά σε εξοντώνουν, εσένα και τα παιδιά σου ! Ραγιάδες μας έχουν κάνει ! Για να μας κυβερνάνε αυτά τα πολιτικά τζάκια αιώνια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό ήτανε. Αδειασε πλέον η Αθήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση