GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαβάστε πόσο πούλησε το σπίτι του στην Εκάλη ο Χρήστος Φερεντίνος

Το αβέβαιο επαγγελματικό του μέλλον, η έλλειψη τηλεοπτικών προτάσεων και τα μεγάλα έξοδα συντήρησης ήταν οι λόγοι που...

Το αβέβαιο επαγγελματικό του μέλλον, η έλλειψη τηλεοπτικών προτάσεων και τα μεγάλα έξοδα συντήρησης ήταν οι λόγοι που...οδήγησαν τον Χρήστο Φερεντίνο να πουλήσει την πολυτελή μεζονέτα του στην Εκάλη.
Το σπίτι όπως αναφέρει η Real News, πουλήθηκε κατά προσέγγιση στην αντικειμενική του αξία, έναντι 520.000 ευρώ, τιμή πολύ χαμηλή σε σχέση με το πόσο θα μπορούσε να πουληθεί το ίδιο ακίνητο λίγα χρόνια πριν.
Πρόκειται άλλωστε για μία μεζονέτα με πολλούς και άνετους χώρους αλλά και πισίνα και μάλιστα χτισμένη σε μία πολύ ακριβή περιοχή. Να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η κύρια κατοικία του παρουσιαστή και της οικογένειάς του καθώς εδώ και χρόνια ζει με τη σύζυγό Σοφία Παυλίδου και τα δίδυμα αγόρια τους στο σπίτι τους στην Δροσιά.

2 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΤΑ. ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ. ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΛΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ , ΔΗΜΕΥΣΤΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΣΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ, ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΣΤΟ ΦΠΑ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΔΗΜΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ. ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΕΚΔΟΤΕΣ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ! ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ; ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΚΟΒΙΟΣ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ.ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΕΙΟΥΣ ΠΙΣΙΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση