GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δαμανάκη σε Παπούλια: Η Ευρώπη μας βλέπει καλύτερα...

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια είχε η επίτροπος Αλιείας και Θαλάσσιων υποθέσεων, Μαρία Δαμανάκη. Ο πρόεδρος τ...

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια είχε η επίτροπος Αλιείας και Θαλάσσιων υποθέσεων, Μαρία Δαμανάκη.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ρώτησε την κ. Δαμανάκη σχετικά με την Ευρώπη και το πώς είναι το κλίμα για την Ελλάδα, ενώ μίλησαν και για την πολιτική που ασκεί η ευρωβουλευτής.
Ακολουθούν οι διάλογοι:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλωσόρισες. Ξέρεις τι έλεγα πριν από λίγο εδώ: λέω, για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε.
Μ.ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Εκτός από ψάρια έχουμε και άλλα, Πρόεδρε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τι κάνει η Ευρώπη;
Μ.ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Η Ευρώπη μας βλέπει λίγο καλύτερα. Είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα, τώρα είναι η Ελλάδα, εμείς πρέπει να κάνουμε, οι ελληνικές πολιτικές δυνάμεις και εμείς να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία και να μην πάμε πίσω.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πολύ σωστά.
Μ.ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Αλλά μας βλέπω λίγο καλύτερα. Τα χειρότερα τα αποφύγαμε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Η δουλειά σου πώς πάει;
Μ.ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Το δικό μου το χαρτοφυλάκιο, που είναι η θάλασσα και η αλιεία, πάει καλά. Το λέω χωρίς διάθεση αυτοϊκανοποίησης, αλλά επειδή πάει όντως καλά.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο πόλεμος του μπακαλιάρου δεν υπάρχει πια, όπως υπήρχε στην εποχή τη δική μου.
Μ.ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Θα έχουμε όμως το σκουμπρί. Θα αρχίσει σε λίγο ο πόλεμος στον Ατλαντικό για το σκουμπρί. Έχουμε προβλήματα, γιατί έχουμε λιγότερα ψάρια στις θάλασσες, στους ωκεανούς και υπάρχουν συμφέροντα κρατικά και διακρατικά.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πως είναι οι πολιτικές σου εκεί, που ενόχλησαν μερικούς;
Μ.ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Βλέπω, κύριε Πρόεδρε, με παρακολουθείτε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βεβαίως σε παρακολουθώ.
Μ.ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Όντως, έχω ενοχλήσει, αλλά θα το περάσουμε. Φέτος είναι κρίσιμη χρονιά όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για μένα προσωπικά, γιατί πρέπει να εγκριθεί η μεταρρύθμιση που κάνω συνολικά. Αλλά ελπίζω, ότι παρά τις αντιδράσεις, θα περάσει. Γι’ αυτό λέω ότι έξω πάμε καλά.
Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση