GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στουρνάρας: Δεν επεκτείνεται το επίδομα θέρμανσης...

«Δεν υπάρχουν δημοσιονομικές δυνατότητες για επέκταση του επιδόματος θέρμανσης ή για ελαφρύνσεις στη φορολογία κεφαλαίου» είπε πριν από λ...

«Δεν υπάρχουν δημοσιονομικές δυνατότητες για επέκταση του επιδόματος θέρμανσης ή για ελαφρύνσεις στη φορολογία κεφαλαίου» είπε πριν από λίγο ο Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος επανέλαβε ότι το 2013 θα είναι δύσκολη χρονιά.
Μιλώντας στο Βήμα FM 99.5, ο υπουργός Οικονομικών προανήγγειλε πως όσοι συλλαμβάνονται να φοροδιαφεύγουν ή θα πληρώνουν ή θα πηγαίνουν φυλακή.
Για το πετρέλαιο θέρμανσης και για το εάν εξετάζεται η επέκταση των κριτηρίων χορήγησης της επιστροφής φόρου, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν δημοσιονομικές δυνατότητες για επέκτασή του.
«Μακάρι να υπήρχαν οι δημοσιονομικές δυνατότητες, αλλά δεν υπάρχουν» τόνισε και πρόσθεσε πως το επίδομα είναι ακόμη αναξιοποίητο, καθώς πολλοί εκ των δικαιούχων δεν έχουν υποβάλει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση