GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ για Καμίνη και Κεδίκογλου...

Την επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σχολίασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα εξαπολύει πυρά κατά του κυβερν...

Την επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σχολίασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα εξαπολύει πυρά κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου για την σχετική δήλωση που έκανε πριν από λίγο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Θέλουμε να εκφράσουμε την συμπάθειά μας στον κ. Καμίνη για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε παρουσία της οικογένειάς του. Οι οποιεσδήποτε διαφωνίες και αντιρρήσεις με τα έργα και τις ημέρες του κ. Δημάρχου δεν δικαιολογούν τέτοιες συμπεριφορές.
Όσον αφορά στις γκεμπελικού τύπου δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου τον καλούμε να βγάλει επιτέλους την κουκούλα για να δει καλύτερα και να μας πει που είναι τα κλεμμένα και οι μίζες που τόσα χρόνια στελέχη του κόμματός του και του μνημονιακού  συνεταίρου του, του ΠΑΣΟΚ, έφαγαν και έβγαλαν στο εξωτερικό. Η ανομία και η συγκάλυψη έφθασαν στο τέλος τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση