GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι άστεγοι των σπηλαίων...

Σπηλιές στου Φιλοπάππου "στεγάζουν" ανθρώπους-θύματα της οικονομικής κρίσης. Όσοι δεν βρήκαν ένα οικογενειακό τραπέζι για χρισ...


Σπηλιές στου Φιλοπάππου "στεγάζουν" ανθρώπους-θύματα της οικονομικής κρίσης. Όσοι δεν βρήκαν ένα οικογενειακό τραπέζι για χριστουγεννιάτικο γεύμα, έσπευσαν σ΄ αυτά που διοργάνωσαν ο δήμος Αθηναίων και η Αρχιεπισκοπή.
Άστεγοι, μεταξύ τους και πολλοί νέο-άστεγοι, θύματα της οικονομικής κρίσης, βρίσκουν καταφύγιο σε σπηλιές, προσπαθώντας να επιβιώσουν κάτω από άθλιες συνθήκες. Η φτώχεια αγγίζει ολοένα και περισσότερους Έλληνες. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα γεύματα αγάπης που διοργάνωσαν ανήμερα τα Χριστούγεννα ο δήμος Αθηναίων και η Αρχιεπισκοπή, βρέθηκαν 2.000 άτομα, ενώ οι ανάγκες των ελληνικών οικογενειών διαρκώς αυξάνονται.
Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του δήμου Αθηναίων στρώθηκε στο κέντρο αστέγων, στο κλειστό γήπεδο του Ρουφ, και οι υπεύθυνοι του δήμου προσέφεραν γαλοπούλα με πατάτες, αναψυκτικά, φρούτα και τα γλυκά των ημερών. Στο γεύμα αγάπης, όπως ονομάζεται και πραγματοποιείται κάθε χρόνο, έφτασαν περίπου 500 άστεγοι και άποροι.
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση