GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπυροπούλου: Δεν υπάρχει κόντρα...

"Με την Ναταλία δεν έχουμε καμία κόντρα" δήλωσε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδι...

"Με την Ναταλία δεν έχουμε καμία κόντρα" δήλωσε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "EΓΩ! Weekly".
Η νεαρή παρουσιάστρια της εκπομπής "Μες στην καλή Χαρά" του Alpha δήλωσε χαρακτηριστικά για την σχέση της με την Ναταλία Γερμανού: "Δεν θα μπορούσα ποτέ να συγκρίνω τον εαυτό μου με έναν άνθρωπο της τηλεόρασης, που "κουβαλάει" στην πλάτη του 20 χρόνια καριέρας, ούτε να τον κοντράρω. Φυσικά και είναι η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής. Ο κάθε άνθρωπος φροντίζει να κρατάει την προσωπικότητά του. Προσωπικά είμαι πολύ αυθόρμητη και αυτό φαίνεται. Αν, δηλαδή, και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας ήταν γυναίκες, θα με σύγκριναν και με εκείνα; Επειδή είναι άντρες, δεν ισχυρίζονται ότι πάω να τους φάω τη θέση; Πραγματικά τους συμπαθώ όλους. Είναι μια ζωντανή εκπομπή, που κάποιες μέρες όλα λειτουργούν ρολόι και κάποιες άλλες όχι. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι "μαλλιοτραβιόμαστε" πίσω από τις κάμερες. Οι ανθρώπινες σχέσεις "χτίζονται", δεν μπορεί από τη μία μέρα στην άλλη να είσαι φίλος με τον άλλον. Όλα θέλουν τον χρόνο τους, γι΄ αυτό και ήμουν πιο "παγωμένη" στις πρώτες εκπομπές. Πλέον, κάνουμε παρέα με τα παιδιά εκτός τηλεόρασης.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε και για τον "θόρυβο" που γίνεται γύρω από το όνομα της: "Εάν είχα πληρώσει κάποιον για να τα κάνει όλα αυτά, δεν νομίζω ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα είχε καταφέρει τόσα πολλά και συστηματικά χτυπήματα. Δεν με ενοχλεί όλο αυτό που γίνεται, άλλωστε έχω δει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι της τηλεόρασης το επιδιώκουν. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν το επιδίωξα, ποτέ δεν έδωσα τροφή για σχόλια και ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά με το τι λένε ή γράφουν για μένα, επιβεβαιώνοντας δημοσιεύματα. Αυτή την κατάσταση τη χειρίζομαι έτσι όπως ακριβώς λειτουργώ και στην προσωπική μου ζωή: κάποια πράγματα τα αφήνω απλώς να περνάνε, μιας και πάντα στο τέλος η αλήθεια λάμπει".
Πηγή: ΕΓΩ! Weekly

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση