GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Πώς γίνεται εξορθολο- γισμός των δημοσίων ΜΜΕ με χρυσά συμβόλαια συμβούλων στην ΕΡΤ;...

Η κυβέρνηση, βαφτίζοντας το κρέας –ψάρι και πουλώντας εκδούλευση ότι εξαιρεί τους δημοσιογράφους των Δημοσίων Μέσων από το μισθολόγιο της...

Η κυβέρνηση, βαφτίζοντας το κρέας –ψάρι και πουλώντας εκδούλευση ότι εξαιρεί τους δημοσιογράφους των Δημοσίων Μέσων από το μισθολόγιο της φτώχειας των Δημοσίων Υπαλλήλων, επιχειρεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος να εφαρμόσει πολιτικές λιτότητας ,όταν ήδη οι μισθοί έχουν υποστεί μειώσεις πάνω από 30% .
Επικαλείται την ανάγκη «εξορθολογισμού» και της «εξοικονόμησης» χρημάτων, ενώ την ίδια ώρα υπογράφει «χρυσοφόρα συμβόλαια» με την μορφή ΠΕΘ (Προσωπικού Ειδικών Θέσεων) με μοναδικό κριτήριο τη σχέση τους με την τρικομματική κυβέρνηση. Σπαταλά το ανταποδοτικό τέλος του πολίτη δίνοντας χιλιάδες ευρώ για τα ΠΕΘ (4.000 μικτά), ενώ ορίζει ως βασικό μισθό τα 876 ευρώ (μικτά) για τον εργαζόμενο . Χιλιάδες ευρώ, για ειδικούς συμβούλους, για δημοσιογράφους που προσελήφθησαν για μία εβδομαδιαία εκπομπή ακόμη και για αργόμισθους.
Σπαταλούν δημόσιο χρήμα και βολεύουν ημετέρους όταν δείχνουν –δια της παρατεταμένης σιωπής -το δρόμο της ανεργίας στους συμβασιούχους δημοσιογράφους, οι συμβάσεις των οποίων λήγουν αρχές Φλεβάρη και βρίσκονται στο Ραδιομέγαρο επί σειρά ετών.
Ζητούν περικοπές από την πλειοψηφία των εργαζομένων στα δημόσια Μέσα, όταν παραχωρούν την παραγωγή τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού προϊόντος –και δη ενημερωτικού- σε Ανώνυμες εταιρείες, που προσλαμβάνουν ως ενοικιαζόμενους δημοσιογράφους με μισθούς πείνας και ανασφάλιστους.
Φθάνει πια ο εμπαιγμός… Τα Δημόσια Μέσα δεν είναι ιδιοκτησία της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση