GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να εξετασθεί άμεσα η σχέση και του Γ. Παπανδρέου...

Του Ιωάννη Μιχελογιαννάκη.   βουλευτή Ηρακλείου. Η υπόθεση των κ.κ  Γ. Παπακωνσταντίνου, Ε. Βενιζέλου και Γ. Παπανδρέου εκτός της μνημ...

Του Ιωάννη Μιχελογιαννάκη.  
βουλευτή Ηρακλείου.

Η υπόθεση των κ.κ  Γ. Παπακωνσταντίνου, Ε. Βενιζέλου και Γ. Παπανδρέου εκτός της μνημονιακής διάστασης και των προεκτάσεων της, απαιτείται να εξετασθεί άμεσα και σε ότι αφορά τρία θέματα ραχοκοκαλιά ενός κράτους.
1. Δημοσία περιουσία και αξιοποίηση της. Λόγω της συμμετοχής της ξαδέρφης του κ. Παπακωνσταντίνου στο διοικητικό συμβούλιο.
2. Εξοπλιστικά. Λόγω συμμετοχής του συζύγου της ξαδέρφης του κ. Παπακωνσταντίνου στην προμήθεια πυροβόλων όπλων του Πολεμικού Ναυτικού.
3. Υπόθεση Σκαραμαγκά. Λόγω του γκρίζου και θολού τοπίου από τη συμμετοχή και πάλι συγγενή.
Όλα μπορεί να έχουν σχέση.
Απαιτείται αμέσως να ξεκαθαριστούν.

3 σχόλια

  1. Εσυ μας ελειψες τωρα. Καλως ορισες στο Club των νοσταλγων του 89' με τα ασπρα γουνακια. Αληθεια ητανε απο ζωον ta foynakia ή imitation??
    Φανταζομαι οτι θα ειναι κληρονομικο το χομπι και τα γουνακια του μπαμπα θα τα παρει τωρα η κορη βουλευτης του Συριζα επαξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλε μπαχαλογιαννάκη! Ανδρός πεσούσης πας ανήρ παντρεύεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που πραγματικά με εξοργίζει είναι ότι όλοι κάνουν διαπιστώσεις.
    Διαπιστώσεις που είναι απλούστατες, που δεν κρύβουν πολιτικές παγίδες, που μπορεί να τις κάνει ο οιανδήποτε.

    Προτάσεις δεν γίνονται. Είναι για γέλια όλοι τους όταν επιβάλλεται να γίνει μια πρόταση. Και όσο πιο συγκεκριμένη είναι η διαπίστωση τόσο πιο “φλου” είναι η πρόταση. Εγώ θα έλεγα να ελεγχθούν όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες. Πως σας φαίνεται αυτό? Φοβερή πρόταση, λέω να κατέβω στις εκλογές για βουλευτής.

    Αυτά που γράφει παραπάνω ο Μιχελογιαννάκης είναι αυτονόητα. Και μια και γράφει συχνά και αδιαλείπτως – για να είναι στο προσκήνιο φαντάζομαι – καλό θα ήταν να μην παραθέτει μόνο διαπιστώσεις αλλά να παραθέτει και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Να αφήσει στην άκρη τις κακές συνήθειες του ΠΑΣΟΚ και να αρχίσει να παράγει πολιτική και όχι λαϊκισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση