GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επανασυσπειρώνεται το ΠΑΣΟΚ. Επιστρέφουν Σκανδαλίδης και άλλοι...

Στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ επιστρέφουν οι Κώστας Σκανδαλίδης, Γιάννης Κουτσούκος και Μιχάλης Κασσής, οι οποίοι είχαν διαγραφεί...

Στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ επιστρέφουν οι Κώστας Σκανδαλίδης, Γιάννης Κουτσούκος και Μιχάλης Κασσής, οι οποίοι είχαν διαγραφεί από τον πρόεδρο του κόμματος πριν από δύο μήνες περίπου, επειδή δεν είχαν ψηφίσει το Μνημόνιο 3.
Με τη φράση «θεωρώ εξαιρετικά αναγκαίο και θετικό το κάλεσμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την επανασυσπείρωση χωρίς προαπαιτούμενα όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στην προοπτική της παράταξής» ο πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης ανακοίνωσε ουσιαστικά την επιστροφή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Χθες ο Κώστας Σκανδαλίδης συναντήθηκε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, και σε δημόσια δήλωση του έκανε γνωστό πως αποδέχεται το κάλεσμα που απηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εν όψει του συνεδρίου της παράταξης.
Η δήλωση του κ. Σκανδαλίδη:
«Θεωρώ εξαιρετικά αναγκαίο και θετικό το κάλεσμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την επανασυσπείρωση χωρίς προαπαιτούμενα όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στην προοπτική της παράταξής μας εν όψει του κρίσιμου Συνεδρίου. Είναι χρέος μας να οργανώσουμε ένα γνήσιο, ανοιχτό, αντιπροσωπευτικό και δημοκρατικό Συνέδριο που θα γίνει αφετηρία για την ανασύνταξη του ευρύτερου δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου. Είναι αυτονόητη η ενεργός συμμετοχή και συμβολή μου, με τις προτάσεις και τις θέσεις μου σ΄αυτή την πορεία».
Η δήλωση του κ. Κασσή:
«Ετσι κι αλλιώς, εγώ δεν είχα αποχωρήσει ποτέ από το ΠΑΣΟΚ. Μπορεί να διαγράφηκα από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν είμαι γυρολόγος. Με την ευκαιρία του προσκλητηρίου του κ. Βενιζέλου, μετά χαράς θα γυρίσω στο σπίτι μου»,ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Κασσής.
Συνάντηση Βενιζέλου με πρώην βουλευτές:
Παράλληλα, σε συνάντηση που είχε ο κ. Βενιζέλος με πρώην βουλευτές του κόμματος, έθεσε θέμα αξιοποίησης των μη εκλεγέντων στελεχών του κόμματος, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι « Στην πραγματικότητα όλοι εσείς θα έπρεπε να είστε και μέλη της Γραμματείας της ΚΟΕΣ, αυτό είναι η ουσία. Για λόγους που είχαν σχέση με τα λειτουργικά μεγέθη, για να μην δημιουργούμε την αίσθηση ενός μικρομέγαλου σχήματος που έχει ένα γιγαντισμό στη Γραμματεία του, δεν μπορέσαμε να βάλουμε όλους τους πρώην συναδέλφους στη Γραμματεία της ΚΟΕΣ».

10 σχόλια

  1. τα κουρασμένα παλληκάρια επιστρέφουν για το μνημόσηνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε να αντέξουμε άλλη μια κωλοτούμπα ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ;
    Αν θυμάμε καλά ο λόγος της διαφωνίας του ήταν ένα νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή, το οποίο θα καθόριζε τη ζωή μας για τα επόμενα τουλάχιστον είκοσι χρόνια, με αρνητικό τρόπο.
    Τώρα μας λέει ότι είναι θετική η προοπτική μια επανασυσπείρωση του ΠΑΣΟΚ χωρίς προαπαιτούμενα.
    Τα προαπαιτούμενα όμως κύριε Σκανδαλίδη έχουν ήδη διαμορφωθεί και η όποια επαναπροσέγγιση σου με την ηγεσία που σε διέγραψε δεν τίθενται ούτε καν προς συζήτηση. Ή μήπως τίθεται, οπότε το συζητάμε...
    Επομένως ποιο το νόημα και το πολιτικό περιεχόμενό της;
    Άδικα επομένως θα κατηγορηθείς από τους πολίτες αλλά και τους εσωκομματικούς σου αντιπάλους για αναξιοπιστία και προσωπικές στρατηγικές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επανασυσπειρώνεται το ΠΑΣΟΚ. Επιστρέφουν Σκανδαλίδης και άλλοι...

    Πάνε στα σίγουρα για το 47%. κι αν πάρουνε και τη Μιμή τότε το 54% τόχουν στο τσεπάκι.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ'Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ; ΣΚΑΤΟΛΑΜΟΓΙΑ. ΩΧΡΙΑ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ '50 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 1967 ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6,07

    αντε ΓΑΜΗΣΟΥ αλλού

    ψωλοπαθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι Πασόκ, τί νεο-Πασόκ; ...Τι Τζέφρυ, τι Alexis;

    Τις αποσκευές του για την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την πρόσφατη επιστροφή του από τη Λατινική Αμερική.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στις 22 Ιανουαρίου στο Ινστιτούτο «Brookings», με θέμα «η Ελλάδα και οι οικονομικές προκλήσεις του μέλλοντος».

    Πρόκειται για φημισμένο think tank από τα «ονόματα» που έχουν διδάξει σ’ αυτό, όπως ο αντιπρόεδρός του και πρώην υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Κεμάλ Νταρβίς ενώ από ελληνικής πλευράς ομιλίες έχουν πραγματοποιήσει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η πρώην υπουργός Αννα Διαμαντοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. @ 6.28 ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ ΜΗ ΖΗΛΕΥΕΙΣ, ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ (ΝΕΚΡΩΝ) ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΣΕΠΩΣΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ
    ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΠΑΡΗ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΣΤΟ Φ.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειδες τι κανεις αν σε εχουν σε μια
    απο τις λιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση