GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγώ μπορώ να γίνω Πρόεδρος...

Ένα νέο βιβλίο για την Σαϊεντολογία και το Χόλλυγουντ φέρνει στο φως πολλές ενδιαφέρουσες, άγνωστες μέχρι τώρα, λεπτομέρειες στο φως. ...


Ένα νέο βιβλίο για την Σαϊεντολογία και το Χόλλυγουντ φέρνει στο φως πολλές ενδιαφέρουσες, άγνωστες μέχρι τώρα, λεπτομέρειες στο φως. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον ηθοποιό Τομ Κρουζ, καθώς είναι ο πιο διάσημος οπαδός της εκκλησίας και έχει μιλήσει για αυτήν σε πολλούς Αμερικανούς και Βρετανούς αξιωματούχους. Σύμφωνα με το νέο βιβλίο του Lawrence Wright, στο παρελθόν είχε υπερηφανευτεί στον μέντορα του, David Miscavige, για επαφές του με συνεργάτες του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους. 
Μάλιστα, μέλος της εκκλησίας μετέφερε στον συγγραφέα τα παρακάτω λόγια του δημοφιλούς ηθοποιού: ''Αν ο  Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μπόρεσε και έγινε κυβερνήτης, εγώ μπορώ να γίνω πρόεδρος.'' Ο δικηγόρος του Τομ Κρουζ έσπευσε να διαψεύσει αυτά τα λεγόμενα και να τονίσει πως ο ηθοποιός δεν έχει πολιτικές φιλοδοξίες. 
Το βιβλίο αναφέρεται και στην προσωπική ζωή του Τομ Κρουζ. Συγκεκριμένα, ο David Miscavige πίστευε πως η Νικόλ Κίντμαν, πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ, τον επηρέαζε αρνητικά ως προς την εκκλησία. Μετά το διαζύγιο τους, ο Τομ Κρουζ έγινε ένα από τα πιο ισχυρά μέλη της εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση